16.09.2013 09:49

DERROTA CLARA I TARDA PER OBLIDAR A LLORET

• Els errors ens van condemnar davant el conjunt selvatà
  • El Lloret va marcar al primer temps i només iniciar-se la represa ja va posar terra de per mig
  • El CEV va gaudir d’ocasions importants a la primera part però no pas a la segona.

David Casany - El conjunt verd i blanc era conscient que aquest desplaçament era un d’aquells en què sí o sí s’ha de plantejar seriosament el fet d’emportar-se punts cap a casa. Cert és que en tots els partits la idea sempre és aquesta, però en el desplaçament a Lloret s’hi unia el fet de venir de perdre a la primera jornada i, també, el fet d’enfrontar-se a un equip que (com nosaltres) té com a principal objectiu el de la permanència. Certament la importància de l’encontre (malgrat ser encara 2a jornada) es va poder observar durant una primera part en què tots dos equips van realitzar un gran desplegament físic i un alt ritme de partit: ja en el primer minut tots dos van gaudir de dues ocasions de perill (la nostra força clara per Uri Martínez).

Amb un estil de joc directe en ambdós costats, tant selvatans com maresmencs gaudirien de dues o tres aproximacions a les porteries rivals molt destacades: les més importants serien dos travessers (el primer dels locals, amb un bon remat de cap; el segon va ser el de Toni Martín, a res de marcar un gol olímpic; un Toni Martín que a poc va estar de marcar de lliure indirecte i des de la llunyania: el seu potent xut era refusat amb molt de mèrit per Gianni).

Un error que trenca la igualtat

Dins aquesta igualtat, però, un  greu error en un refús de la nostra defensa va propiciar que li quedés la pilota franca a Pol perquè aquest afusellés, des de l’interior de l’àrea la porteria de Marc Chueca (1-0, min25).

Aquest seria un detall clau per l’esdevenir del partit... ja que trencaria la igualtat que s’estava veient entre tots dos conjunts. Un gol tant o més psicològic com el què els lloretencs marcarien només iniciar el segon temps.

Una segona errada que sentencia

I això que al descans (amb el 1-0 en el marcador) els nostres es van conjurar al mig del camp (amb una pinya en rodona) per intentar remuntar l’encontre durant els segons quaranta cinc minuts.

Però ni la xerrada de Pedro Quijada i Edu Reyes al temps de descans ni la conjura vilassarenca van ser motiu suficient per sortir a la represa i tirar endavant el partit. I és que només iniciar-se el segon temps una nova errada (ara en sortida de pilota) va deixar el gol franc per un Agi que, això sí, definiria excel·lent enviant l’esfèrica a l’escaire (2-0, min47).

Revulsius i intent de remuntada

Aquest gol va deixar clarament tocat a l’equip i Pedro Quijada, que ja havia realitzat dues substitucions al descans (entraven Larbi i Nil Victòria), mouria fitxa amb la ràpida entrada al terreny de joc de Loren i Edu Marcel. Aquests dos jugadors, juntament amb Larbi, serien els protagonistes de l’intent d’escurçar distàncies del conjunt verd i blanc.

Però certament les accions més clares dels nostres serien ben poques:  moltes pilotes penjades (amb un gran Gianni en les sortides) i algunes accions “polèmiques”...

Quan parlem d’accions "polèmiques" fem referència a dos possibles penals que no serien xiulats: una empenta a Rodri (quan es plantava davant el porter) i unes clares mans d’un defensa local al taponar un xut de Loren (tots es van queixar en aquesta acció).

El Lloret aprofita l’ansietat verd i blanca

En canvi, el Lloret , aprofitant l’angoixa i ansietat visitant, aniria gaudint d’aproximacions de perill més clares. Marc Chueca evitaria, amb bones aturades, que arribés el tercer gol del Lloret en moltes ocasions. Però la insistència local per matar l’encontre va acabar tenint el premi del tercer i darrer gol del partit: Ivi tornava a plantar-se sol davant Chueca i ara el porter vilassarenc ja no podria evitar la diana local (3-0, min 87).

Amb aquest gol i amb aquestes sensacions negatives s’arribava al xiulet final. Una tarda en què els nostres van estar a l’alçada durant el primer temps però en què els detalls van empènyer cap a la victòria a uns locals que ben pocs errors van cometre durant l’encontre. Possiblement el fet de rebre el segon gol només començar la represa va deixar anímicament molt tocats als de Pedro Quijada i això va acabar decantant el partit per als selvatans.

ACCEDIR A LA FITXA TÈCNICA DEL PARTIT

CLASSIFICACIÓ I RESTA DE LA JORNADA 1CAT1

PROPER PARTIT: CEVILASSAR - AD GUÍXOLS (Municipal de Vallmorena, Diumenge 22 setembre 12'00h)