• L’ambició dels locals i el punt de penal van ser els clars protagonistes d’un partit fluix
  • Els tres gols de l’encontre serien anotats des dels onze metres
  • Buitrago ens avançava (0-1) just a l’equador de la primera part després de provocar ell mateix el penal
  • Abans del descans (44’) i al tram final del partit (’76) els locals aconseguien transformar dos penals per acabar signant el 2-1 final

Un partit d’anada i tornada, amb poc migcampisme i amb el punt de penal com a màxim protagonista. Amb aquesta frase inicial i sabent que es jugava lluny de Vallmorena, ja podríem preveure un resultat molt més aviat negatiu que no pas positiu.  I això que els nostres s’avançaven mitjançant Gerard Buitrago, qui provocava un clar penal i el transformava en el 0-1.

Abans del descans, però, la insistència dels locals tindria el premi del gol: també de penal i a tocar de la mitja part (minut 44). Mala pota a escassos segons de marxar al vestuari, i mala sort també en el tram final de la represa: on un polèmic penal (una càrrega cos a cos) tornaria a deixar en safata un nou gol pels locals (2-1, min 76).

Així doncs, fins a 3 gols de penal, dos pels locals i un (insuficient) pel Primer Equip. Un conjunt verd i blanc que es veuria molt penalitzat tant per les decisions arbitrals com per la seva manca d’ambició. I és que, penals apart, el rival va ser més voluntariós i va creure més en la victòria al llarg dels 90 minuts que no pas els de Bruno Novkovic.

Poc joc, cap dominador i comptades ocasions de perill

Aquest diumenge teníem al davant un rival físicament potent però aparentment inferior a nivell tècnic (pel que es podia veure en els primers instants del matx). Un aspecte on poc hi teníem a guanyar donades les característiques d’un terreny de joc de reduïdes mides (difícil desplegar un joc de toc). Camp estret, moqueta desgastada i molta calor en un escenari on, certament, els nostres no tindrien el seu millor partit. Poques jugades trenades per part d’ambdós conjunts i molt joc directe aprofitant les nombroses badades defensives i la poca activitat a la zona d’un mig del camp excessivament poblat.

Tot plegat faria que es veiés un partit sense un clar rumb ni un clar dominador. Això sí, si s’haguessin de comptabilitzar ocasions de gol sí que trobaríem un lleuger dominador: el conjunt local. I és que La Florida tindria fins a 3 clares ocasions al primer temps i dues també ben perilloses a la represa. En gran part d’aquestes ocasions hi van intervenir els nostres per acabar evitant el gol: Quim Ortega sota pals estaria a un gran nivell i les seves aturades serien providencials, com també algunes accions defensives que acabarien evitant gols locals.

Per part dels nostres, poques arribades clares tant al primer temps com a la segona part. El més actiu de tots seria Gerard Buitrago: qui ho provaria des de diferents angles però qui només aconseguiria foradar la xarxa de la porteria rival des del punt de penal.  A la davantera, Alberto, molt actiu, gairebé no tindria accions clares per definir. Possiblement les dues accions més clares de gol serien dos xuts llunyans: un lliure directe d’Àlex Lara i un xutàs de Marc Pérez al tram final (tots dos xuts acabarien sent aturats pel porter local). De la resta d’accions cap clara: moltes aproximacions però males decisions a l’hora de definir la darrera passada o buscar el xut a porteria.

A pensar en el Pla d'en Boet

D’aquesta manera el Primer Equip, doncs, encaixa la primera derrota de la temporada. Just una setmana després d’exhibir una gran dosis d’entrega davant la Grama els nostres no han pogut sumar lluny del Municipal. Ara toca seguir treballant per millorar i lluitar pels propers tres punts: novament a fora, en aquesta ocasió davant el Pla d’en Boet.