CF BADALONA (juv) 3-2 CEVILASSAR

25.08.2013 17:19

ELS BADALONINS FAN INÚTIL LA REACCIÓ VERD I BLANCA

El sisé partit de pretemporada poc bé va pintar per als de Pedro Quijada durant el primer temps però el paisatge canviaria per instants gràcies a un bon inici de represa. Tot plegat, però, seria un miratge i els darrers instants de partit tornarien a deixar-nos un mal regust de boca. Alts i baixos en un partit en què com bé expliquem en el seu primer temps (1-0) els nostres no van acabar de trobar-se còmodes i en què a la segona part no es va saber administrar el fet de capgirar el marcador en ben pocs minuts (min 55 1-2).

Primera part de domini badaloní

Aquest era del tercer juvenil de Divisió d'Honor al qual s'hi enfrontava el CEVilassar durant aquesta pretemporada, però possiblement aquest anava a ser el rival més dur i més competitiu de tots tres (per davant de Jàbac i Europa). De fet això ja es va poder comprobar en una primera part en què el conjunt badaloní va gaudir de les millors oportunitats de gol i en què també va aconseguir dominar el poder de la pilota. D'altra banda, dels nostres tant sols podríem destacar els perillosos contraatacs que es realitzarien al llarg del primer temps. Uns contraatacs que es combinaven amb bones pentinades i combinacions a partir de tres quarts de camp. Això sí, un cop superada aquesta línia de tres quarts: zero precisió en les últimes passades o en les finalitzacions. Rodri, Xavi Torrent o Loren tindrien aproximacions de perill davant la porteria local, però cap d'elles acabaria en gol (la més clara: un u contra u de Xavi Torrent que enviava la pilota als núvols). Cal afegir que durant aquest tram del partit els locals abusarien de forces faltes tàctiques per tallar els nostres contraatacs (fins ben entrat el primer temps l'àrbitre no els castigaria amb targeta).

Per contra els escapulats, que també perdonarien algunes ocasions i que tindrien molt perill amb incorporacions per banda, sí que serien capaços de foradar la nostra porteria: Kilian s'incorporava per l'extrem dret i davant d'Artur finalitzava perfecte (1-0, min 25).  Aquest anava a ser l'únic gol del primer temps.

Segona part: remuntar i deixar-se remuntar

Això és el què va passar davant el Juvenil 'A' del Badalona: es va aconseguir remuntar però després es va tornar a deixar-se remuntar. El CEV saltava a la gespa amb algunes novetats en l'alineació: una de les més destacades seria la de Jaume Gras, qui realitzaria uns molts bons primers 15 minuts de segon temps.  Dins aquests canvis també hi havia moviments de posicions i Isma es traslladaria del lateral cap al interior dret: i des d'aquella nova posició aconseguiria marcar el gol de l'empat al creuar un gran xut que entraria dins la porteria local (1-1, min 50).

Durant aquells primers minuts de la segona part s'estava veient a un Badalona que patia força davant les notables millores verd i blanques. Tant patien els badalonins que en tant sols 5 minuts més s'aconseguiria marcar el gol que certificava la remuntada provisional gràcies a una excel·lent jugada: Isma tocava per Jaume Gras, aquest canviava la orientació a banda esquerra, Yustos prolonga per Loren i aquest apura línia de fons per assistir a un Xavi Torrent que enviaria l'esfèrica al fons de la xarxa escapulada (1-2, min55).

Amb el resultat a favor els nostres van saber controlar el joc durant forces minuts però sense saber ben bé perquè en el darrer tram de l'encontre tot es capgiraria. Bé… "sense saber ben bé perquè" tampoc… Potser la rigurosa expulsió de Nil Victòria hi tindria alguna cosa a veure… El nostre central topava amb el davanter local i l'àrbitre l'expulsava a falta de 15 min pel final de l'encontre.

En aquella mateixa acció la mala sort s'aliaria amb els nostres: Pedro Quijada (encara no sabem perquè) també era expulsat de la seva àrea tècnica (com abans també havia succeït amb Edu Reyes) i per més inri els badalonins transformaven el lliure directe en gol (2-2, min 75).

Amb aquest panorama enrarit, sense entrenadors a la banqueta i amb un jugador menys sobre el terreny de joc: els nostres van baixar el llistó i els juvenils badalonins van realitzar una darrera empenta per tractar d'emportar-se la victòria. Tant uns com altres gaudirien d'ocasions per marcar (Moha tindria dues clares oportunitats) però tant sols ho aconseguria el Badalona: a pocs instans per a què finalitzés l'encontre, els escapulats aconseguien fer el gol de la victòria (3-2, min 89). No hi havia temps per reaccionar i es confirmava, doncs, la segona derrota de la pretemporada (la primera va ser davant el Cornellà). Destacar, del final de l'encontre, que Finidi, nova incorporació vilassarenca, va tornar a gaudir de més minuts com a verd i blanc.

ACCEDIR A FITXA TÈCNICA DEL PARTIT (ALINEACIONS)