CF Argentona 2 - 6 BENJAMÍ 'B'

03.05.2011 10:17

Un Vilassar molt superior goleja a un fluix Argentona

El partit començava amb un descontrol de joc per part dels 2 equips, cap dels dos trobava el control de la pilota i bàsicament semblava un partit de tennis al mig del camp, a mesura que els minuts passaven el Vilassar va anar agafant el control del partit i va poder crear ocasions de gol, i en una gran jugada per banda de Christian va arribar el primer pel Benjamí del Vilassar. Així doncs el partit agafava un color clarament verd i blanc ja que el control, les ocasions i la intensitat la controlaven els nostres. El segon gol, va ser obra de Carlos, amb un potent xut creuat on el porter rival no va poder-hi fer res! El 1er quart acabava bé pels nostres benjamins, els quals acabarien el 2on quart amb un 1-3 a favor gràcies a un altre gol de Christian.

Al 3er quart l'Argentona va apretar força però el Vilassar, en un contraatac, va aconseguir posar el 1-4 en el marcador gràcies a un bon gol d’Adri. Aquest resultat va donar peu a una lleugera relaxació per part dels nostres. Una relaxació que aprofitaria l’Argentona per poder maquillar el resultat.

Finalment, al darrer quart, el Benjamí va tornar a posar-se les piles i va acabar arrodonint la golejada fins al defintiu 2-6, novament gràcies als gols de Carlos i Christian.