CF Argentona 2 - 0 CEVILASSAR

16.02.2011 10:19

DUES ERRADES DONEN LA VICTÒRIA A L'ARGENTONA

Un d'aquells partits en què poca cosa es pot analitzar, poques conclusions, poques reflexions. Només una idea sobre el partit: els regals al Nadal, i no a la lliga. Dos errors defensius, diga-li dues concessions o dues passades mal fetes... Res més. El resultat de 2 a 0 al camp de l'Argenton és un cop dur, però no pas mortal. No és mortal per molts motius, no ens mata perquè encara queda tota una segona volta, perquè aquest equip es mereix tot el crèdit del món, perquè estem a només un punt del ara líder Llefià i perquè a Argentona s'hi va jugar bé.

Sí, a Argentona s'hi va jugar bé. A vegades es pot jugar bé i no guanyar, cosa que possiblement a molta gent li costi entendre. Bones combinacions, bona actitud, correcte possessió de pilota, bones accions ofensives, filosofia de sempre, bona filosofia. Si mantens tant la pilota aconsegueixes que el rival només pugui defensar-se i que quan tingui la esfèrica hagi d'actuar magistralment per poder fer-te mal; ja sigui amb una bona acció individual, amb una bona contra o amb una ocasió regalada - el què va passar-.

Es va mantenir l'estil durant tot el partit, però 2 minuts es van convertir en dos malsons que trencarien els esquemes i el just esdevenir del matx. El primer minut d'horror el viuríem després d'una de les milers de passades que es fan sortint jugant des del darrera, però amb tanta mala fortuna que li deixaríem la pilota franca al davanter perquè superés per alt a un Sergio que poc hi va poder fer. Això era a l'inici del partit i fins al següent minut d'horror el matx estaria completament controlat -tant en joc com en ocasions- pels vilassarencs. Però novament tota opció de puntuar gràcies al nostre bon estil de joc es trencava amb una nova badada defensiva; una pilota que Sergio deixà franca als davanters perquè sentenciessin el matx a porteria buida. Abans, després i durant aquests moments fatítics la reacció dels nostres sempre va ser positiva, sense perdre la cara al partit. Però si a algú li va anar de cara va ser al porter local, Palomino, qui aturaria fins a 5 grans pilotes que ja es cantaven com a gols.

Així doncs, 2 minuts dolents, la porteria a zero inqüestionable qüestionada, la bona actuació del porter de l'Argentona, la gran intensitat dels locals i alguna decisió arbitral (no ens van xiular un penal claríssim a la primera part - per mans - i tampoc va estar encertat al no tallar amb targes les constants faltes dels locals) van tenyir de negativitat un desplaçament en el què, ni molt menys, es va merèixer marxar amb aquestes males sensacions i amb un resultat tant negatiu com un 2 a 0.