CF Argentona 0 - 2 CADET 'A'

26.01.2011 18:13

PROVA SUPERADA ABANS DEL GRAN DERBI

L´equip afrontava aquesta setmana una jornada important, no tant pel rival, 5è classificat,si no com per la reivindicació a ser un candidat en la lluita final pel títol. I es que el cadet venia d´una dolorosa derrota al camp del líder i havia de guanyar i esperar el resultat entre el primer i segon classificat.

Deures fets, tot el cadet presenciava el matx entre el Cabrils i el Masnou desprès d´haver guanyat l´Argentona a domicili per un clar 0-2. En la primera part el joc vilassarenc superava amb claredat els locals, devant la impotència dels entrenadors de l´Argentona. Fins els 20 minuts els locals no aconseguien la primera aproximació a l´área visitant i es que tot el joc durant els primers 40 minuts es disputava en camp de l´Argentona. Malgrat aquesta superioritat, arribavem al descans amb el curt marcador de 0-1. En la rpresa els locals sortien amb una mica més d´empenta, però l´ofici del nostre cadet i el sue joc es materialitzarien en el definitiu 0-2.

Injecció de moral pels cadets que la próxima setmana s´enfronten al Cabrils, a casa a les 16:00 H, on tots dos equips estan empatats en el 3 lloc. Aquests nois esperen, i es mereixen una afluència