CF Alella 8 - 4 PREBENJAMÍ 'B'

03.02.2011 00:17

 

Tot i la derrota i la diferència final al marcador, el prebenjamí b va tornar a fer un gran partit, consolidant la dinàmica de millora i bon joc de les jornades anteriors.

El domini del matx va córrer de part dels locals, en gran part gràcies a la qualitat i superioritat física dels seus millors jugadors, fet que va traduïr-se en una avantatge de dos gols a zero al primer quart. Tot i això, els vilassarencs nos es van arronsar i van reduir la distància, primerament, a 2-1 i, després d'un altre gol local, a un empat a tres que feia somniar amb una altra remuntada. El partit va mantindre el mateix ritme frenètic al tercer quart, que va finalitzar amb 6-4 per l'Alella però amb sensacions prou positives per a seguir creient en les possibilitats de victòria pels visitants. Malauradament, la superioritat dels jugdors de segon any dels locals es va imposar, manifestant-se en el 8-4 final.

A banda del resultat, cal destacar, un altre cop, el magnífic partit del PBB. Vam poder gaudir de moltes bones jugades fruït de combinacions de passades i desmarcatges, de bonics gols i de palpables millores de col•locació al terreny de joc. Hem d'estar molt contents i orgullosos de les evolucions d'aquest equip!