CF Alella 4 - 1 CEVILASSAR B

18.01.2011 14:19

Petits detalls, més derrotes

A la primera part novament haurem de destacar els petits errors que sempre ens fan començar per darrere en el marcador. I és que en els primers instants del matx, l’Alella va aprofitar una pilota sola a tres quarts de camp per engaltar l’esfèrica i enviarla, amb molta sort, al fons de la xarxa. Després el partit va ser un anar i un venir dels dos equips, encara que el control del mig del camp va ser favorable als locals i això va facilitar més la tasca pels alellencs i a l’hora va desgastar molt físicament a tot l’eix defensiu i migcampista vilassarenc. La qüestió és que el Vilassar, vestit de vermell, va gaudir d’aproximacions a la porteria contrària, aprofitant en moltes ocasions els refusos en segones jugades, ja que l’Alella gaudeix d’un equip amb molta alçada i tots els salts i el joc aeri era per ells. Amb tot la primera part va anar avançant i el joc i les oportunitats feien que l’empat fos el més just per marxar al descans. Però ja sabem que el futbol no entén de justícies i vam marxar al descans amb 2-0, ja que en una de les darreres jugades l’extrem esquerra de l’Alella va fer una càrrega il·legal davant la presència d’un multiplicat Esteve i es va endinsar dins l’àrea, on allà toparia amb una gran intervenció de Uri (el porter) que per mala sort visitant li tornaria als peus de l’extrem que només hauria d’empenyer-la cap dins.

La qüestió és que a aquesta mala sort hi hem de sumar les lesions i els sancionats. Els nostres van anar a Alella només amb 13 efectius (un canvi de camp). Això va fer que el ritme de la segona part fos més favorable als locals. Tot i això els nostres van donar la cara i van gaudir d’ocasions claríssimes per reduir distàncies en els primers minuts de la represa. Malgrat aquesta insistència, un contraatac de l’Alella es va convertir, novament amb rebots i sort, en el 3 a 0. El Vilassar reaccionaria tard, però amb temps suficient com per crear incerteses en el resultat, ja que al moment marcaria de penal el 3 a 1. Amb més de 20 minuts per davant no van ser capaços de perforar la porteria local i en canvi l’Alella va maquillar, injustament i novament de rebot, el marcador al minut 90 amb el 4 a 1 definitiu.

Destacar el gran partit dels dos laterals de l'equip, Esteve i Eric; així com la presència de dos jugadors del Juvenil, Funta i Román.