CEVILASSAR - RETALLADES AL CAP

08.07.2011 17:01

EL CEVILASSAR ES MANIFESTA EN CONTRA DE LES RETALLADES AL CAP DE VILASSAR DE DALT 

El CEVilassar necessita que es mantingui el servei d'urgències sanitàries del poble

Per qüestió d'horaris prop de 300 jugadors es veuran afectats per la manca d'aquest servei 

El CE VILASSAR considera que és necessari mantenir el Servei d’Urgències primari, donat que en la nostra Entitat s’hi desenvolupa l’esport del Futbol, bàsicament amb nens, de totes les edats, durant les nits i els caps de setmana, pel que no estimem oportú haver de desplaçar-nos a partir del 15 de juliol a Vilassar de Mar.

 Aquesta decisió de l'Institut Català de la Salut (ICS), que ha optat per clausurar indefinidament el servei d'atenció continuada, que permetia visites mèdiques a les nits, els caps de setmana i festius al CAP de Vilassar de Dalt, ens afecta directament, ja que és en aquestes hores i dies de la setmana quan precisem els serveis d’urgència.

El trasllat del servei d’atenció continuada d’Urgències a Vilassar de Mar, per tal d’optimitzar recursos, segons fonts de la Generalitat, deixa prop de 300 joves esportistes del nostre club sense Servei d’Urgències, pel que considerem que no podrà atendre en condicions òptimes l’allau d’assistències.

La nostra funció no és altre que fomentar l’esport i una sèrie de valors, entre els que la salut és un dels destacats. És per això que des de el nostre deure de responsabilitat envers a la nostra massa social i esportiva, esperem es torni a considerar el mencionat tancament, a fi i efecte de no arribar a un dia en que ens haguem de penedir. És per això, que volem seguir comptant amb aquest Servei d’Urgències a Vilassar de Dalt, no per caprici, sinó que en el nostre cas és una necessitat, pel que se’ns fa imprescindible comptar-hi.

Tot i això, entenem que ha estat una decisió difícil, pel que restem oberts al diàleg i comptant amb la predisposició del CE VILASSAR a col·laborar per trobar una solució satisfactòria per a tothom.

Agraïm la tasca que s’està fent des de la ciutadania recollint signatures en contra la supressió del servei d’urgències del CAP, i organitzant per aquest proper divendres 8 de juliol una manifestació per mostrar, de manera unitària, el rebuig cap a aquesta mesura.

Considerem que es un servei bàsic que el poble no pot prescindir, per la gent gran, per la gent jove,per tots el de Vilassar de Dalt cap dia sense CAP.

Així mateix, entenem que a través dels ciutadans de Vilassar i de les entitats es poden proposar iniciatives que aportin solucions viables en aquest assumpte tant important.

A més, la recollida de signatures i la mobilització ciutadana, entenem que han de derivar en un replantejament d’aquesta decisió desafortunada. Vivim cada dia en el nostre esport i en el CE VILASSAR que “Rectificar és de savis”.

Per tant, esperem i desitgem poder preservar els serveis d’Urgències a Vilassar de Dalt.

CE VILASSAR

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode