CEVILASSAR 'B' 2 - 2 CE Cabrils 'B'

22.11.2010 22:03

SUPERIORS PERÒ INCAPAÇOS 

L’ inici del partit no va ser gens bo, i aquest va portar al Municipal de Vallmorena vells fantasmes que semblaven ja desapareguts, com la manca de concentració i de intensitat en el joc. Així, en un córner, els visitants es van avançar amb un remat amb el peu d’un jugador que estava sol dins l’àrea petita.

Tot i tenir el control total de la pilota i el partit, els visitants van aconseguir el 0 – 2 vora la meitat de la primera part després d’una greu pèrdua de pilota en línea defensiva. Tot i això, mica en mica, el domini es va anar convertint en ocasions de gol i, abans del descans, es van desaprofitar moltíssimes, incloent una pilota al travesser i una altra al pal lateral. 

 La represa es va caracteritzar per seguir tenint moltes ocasions de gol, i no transformar cap d’elles. Fins que, com al partit anterior, Christian va col·locar un lliure directe ajustat al pal del porter, per a posar l’1 a 2 al marcador. Deu minuts després, en Josep va marcar l’empat i l’equip es va llençar definitivament a per la victòria però la manca d’encert cara a gol va fer que l’empat ja no es desfés.

El tècnic, el Pedro Quijada, apunta que tot i la clara superioritat demostrada durant el partit, l’equip no pot queixar-se de cap element extern ja que les errades comeses a la primera meitat, tot i ser molt puntuals, són suficientment greus com per a condicionar un partit sencer i impedir la victòria.

Això suposa una punxada a casa que significa donar un pas enrere en les expectatives de l’equip de posicionar-se al grup capdavanter de la classificació de Lliga.