CEVILASSAR 'B' 1 - 3 VERDIBLANCA

25.10.2010 11:13

Derrota del filial contra la Verdiblanca de Mataró

El matx, disputat a casa, va estar molt condicionat per les baixes i altres imprevistos i a més a més va començar molt malament pels locals ja que la Verdiblanca es va avançar en el marcador quan només havien passat cinc minuts de partit. Pedro Quijada, el seu entrenador, ens apunta que en les jornades que portem, exceptuant la primera, són sempre els rivals qui aconsegueixen marcar en primer lloc cosa que suposa haver de jugar sempre a contra corrent. Realment s’ha de intentar corregir aquest aspecte, encara que a això hi hem d'afegir la mala sort, ja que als 15 minuts d’inici de l’econtre es va lesionar Arnau, un dels pilars de l’equip.La reacció dels nostres en un primer moment va ser molt bona, ja que vora l’equador de la primera meitat, Oriol va marcar el gol de l’empat, després d’una ràpida jugada de l’equip per banda dreta. Però, també com ja ha passat en partits previs, l’alegria va durar ben poc ja que, en un llançament de lliure directe, els visitants van aconseguir novament posar-se per davant.

Amb l’1-2  es va arribar al descans, resultat que ja no ha variaria fins al darrer minut de joc quan, en un contraatac, la Verdiblanca va acabar sentenciant. Culpable d’aquest resultat n’és, en part, la segona meitat, ja que no es va reaccionar al 1-2 i es va jugar a un ritme molt lent, amb poca continuïtat i moltes traves fruit del plantejament visitant. El Vilassar doncs, no va aconseguir en cap moment un joc fluid amb pilota que es traduís en ocasions de perill.

En definitiva, derrota a casa que evidencia que l’equip ha de corregir molts errors i continuar treballant per a ser més competitiu.