CEVILASSAR 2-1 ATHLÈTIC MATARÓ

24.11.2014 08:19

TRES PUNTS SOBRE LA BOTZINA...

  • Un gol olímpic de Lluís Rodon donava els tres punts al Primer Equip
  • Els de Jaume Bonet trenquen la ratxa negativa de dues derrotes consecutives
  • Els verd i blancs van dominar i, malgrat patir i no estar a un gran nivell, van merèixer la victòria

 

Dues derrotes consecutives obligaven als de Jaume Bonet a reaccionar aquest cap de setmana i tornar a sumar tres punts per no perdre el tren dels equips capdavanters. L’objectiu s’aconseguia (2-1) però les sensacions no es recuperaven. Un partit fluix, un partit dominat però sense empenta. En definitiva, un partit on es va merèixer guanyar però on tranquil·lament s’hauria pogut no aconseguir els tres punts. I és que el gol del triomf s’aconseguia sobre la botzina, quan Lluís Rodon llençava un servei de cantonada i la pilota acabava entrant al fons de la xarxa.

 

Sense encert

Comença a ser una tònica. I comença a ser certament “preocupant”. A l’equip li falta encert en els metres finals. Els de Jaume Bonet dominen i generen perill. Però les ocasions, en la seva gran majoria, no es transformen en gol. Novament l’exemple el tenim en aquest darrer partit i en el seu primer temps: on en fins a 4 ocasions els nostres no van poder concretar les seves clares aproximacions a l’àrea rival. Saúl tenia la més clara al engaltar l’esfèrica en una falta lateral i enviar la pilota a les mans del porter.

 Àlex Lara també es plantaria davant del porter però no encertaria amb el seu intent de vaselina. Esteve Forgas també tindria dues accions força clares: una en què el control li quedava enrere (quan ja es plantava davant del porter) i una segona en què amb tot a favor no encertava en la darrera passada a Uri Martí. Però la més clara de totes va estar als peus de Joan Egea: el central vilassarenc recollia una centrada i dins l’àrea petita afusellava però el seu xut (semblava gol) era refusat pel porter a servei de cantonada.

Mentrestant els visitants, ben posicionats al darrera, gairebé no gaudirien de cap aproximació de perill. Algun tímid contraatac o una badada defensiva en una falta lateral (la pilota marxava fora llepant el pal). Així, amb domini local de ocasions i pilota, s’acabava una primera part en què els nostres podrien haver mossegat més per intentar marxar als vestuaris amb avantatge en el marcador.

 

Conformisme, ensurt i gol olímpic

El domini local de les ocasions de la pilota acabaria tenint premi només iniciar-se el segon temps. En un servei de cantonada recollia un refús Saúl Lara i a la mitja volta xutava la pilota i l’acabava enviant al fons de la xarxa (1-0).

Restava tot el segon temps per davant i semblava que aquest gol podia ser el primer de més gols. Però malgrat seguir dominant i seguir arribant, els nostres seguirien conformant-se amb el 1-0 i no ampliarien la distància en el marcador. Saúl Lara, autor del gol, podria haver marcat una segona diana després d’una increïble jugada personal: arribant a línia de fons i veient com el seu xut era refusat pel porter. Christian Muñoz, que tornava d’una greu lesió, gaudirà també d’una acció clara on el seu xut acabaria anant a petar al lateral de la xarxa. Dani, Uri, Esteve des de segona línia... Hi haurien forces accions de perill però seria gairebé missió impossible marcar un segon gol.

 

Tant perdonar, al final la pagues. I l’Atlètic Mataró aprofitava l'indecisió i desgana dels nostres i, després d'una pèrdua perillosa del nostre mig del camp, els mataronins es plantaven ràpidament davant de Quim i finalitzar de manera excel·lent i posar el empat en el marcador (1-1).

 

Encara restava temps per remuntar i reaccionar al gol visitant. Però el cert és que els de Jaume Bonet no tindrien un bon tram final de partit: amb poca precisió, amb poca empenta, amb falta de ritme, pèrdues... Però això sí, amb intenció de voler anar a pel gol de la victòria.

 

Dins d’aquest desgavell d’accions i reaccions, dins d’aquest moment estrany, el Primer Equip aconseguia el què semblava impossible: emportar-se els tres punts. La insistència local provocava un servei de cantonada que acabaria sent enviat al fons de la xarxa per part de Lluís. 

Córner directe i gol olímpic (2-1) que permetia al CEV sumar 3 punts importantíssims i davant d’un equip, l’Athlètic Mataró, que possiblement va merèixer més que perdre.

 

FITXA TÈCNICA DEL PARTIT

CLASSIFICACIÓ I RESULTATS 4CAT5

 

més fotografies:

 

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode