CEVILASSAR 2 - 0 CF Singuerlín

18.01.2011 14:23

Nova victòria per tancar una primera volta d'insomni

Després d'aconseguir guanyar el darrer partit davant el Singuerlín, l'equip entrenat per Toni F. Corominas certifica una primera part de temporada gairebé perfecte. El balanç és de 13 victòries, 2 empats i 2 derrotes. Esperem que el ritme no pari i que a la segona volta segueixin pel mateix camí (escoltar entrevista a Toni F.Corominas).

Tenint en compte que el Singuerlín era l'equip màxim golejador i veient que també rebien força gols en contra, vam decidir variar el sistema de joc. Reforçant la nostra zona central defensiva i buscant superioritat ofensiva per les bandes. Tal com es va jugar a la 2 ª part del Carmel, ho vam fer a casa i el resultat de la 1 ª part ens confirma que el plantejament va ser encertat.

La 1 ª part va ser dominada en joc i ocasions, tot i que el Singuerlín donava mostres del seu poder ofensiu amb ràpides contres i detalls de qualitat dels seus jugadors Seco i Siro. Als 20 'minuts de joc, va arribar la nostra ocasió més clara, quan Xavi Cusidó, des de 25m va disparar a porta aprofitant el vent a favor, la sort va fer que la pilota rebotés a l'esquena d'un rival i la pilota es va colar per l'escaire esquerra de la porteria rival.

El Singuerlín ens tenia ben estudiats i ens pressionava molt amunt, impedint sortir jugant des del darrere. Però aquí és quan, un cop més, l'equip va demostrar tenir recursos i va aconseguir marcar el 2 º gol en una fantàstica jugada de llibre: Sergio Cano desplaça la pilota a Edu, provocant que el lateral dret sortís de la seva posició per pressionar, la qual cosa deixava un espai en banda i aparellava Vicente Bermúdez 1x1 amb el central. Edu controla, i posa la pilota a l'espai aprofitat per Vicente que desplegant una gran potència i velocitat aconsegueix tenir profunditat i treure un centre ras i fort perquè Cata ho empenyés a la xarxa. És a dir, en 7 segons es va marcar un gol a la contra, demostrant que aquest equip s'intenta adaptar a qualsevol situació de partit.

A la segona part el vent va ser el pitjor enemic del CEV i el millor aliat per al Singuerlín. Els visitants van apostar per pressionar a dalt, pràcticament amb 4 jugadors, la qual cosa dificultava encara més el sortir jugant, però en voler desplaçar, difícilment aconseguíem passar de 3 / 4 de camp propi.

El Singuerlín va disposar de bones oportunitats per poder marcar i el CEV va tenir 4 ocasions molt clares a la contra. Realment va ser una 2 ª part aclaparadora, lluitant contra el vent, contra un bon rival i, com no, contra un altre pèssim arbitratge.

Aquesta darrera fotografia, feta al final del partit (amb tres jugadors del Vilassar defallits), ens demostra que el desgast físic dels nostres jugadors, a aquestes alçades de la temporada i després d'estar a un nivell tant competitiu, comença a ser a força elevat.