CEVILASSAR 2-0 CE VALLDEMIA

12.01.2015 00:09

MAL PARTIT, BONA VICTÒRIA

  • El Primer Equip superava al Valldemia amb gols de Dani i Joan Egea
  • Un partit molt espès, sense història i que va avorrir als pocs espectadors presents al Municipal
  • Els tres punts segueixen deixant als nostres en posició de promoció d’ascens

 

No sempre es pot demanar tot. En aquesta ocasió no es podia demanar tres punts i un gran partit. Molts ingredients perquè la segona de les coses (fer un gran partit) no es donessin: primer partit de l’any, pocs entrenaments a les esquenes, un rival molt combatiu, un rival de la zona baixa i un rival que, a més, arribava a Vallmorena amb poquíssims efectius. Fins i tot, el fet de veure com iniciaven el partit amb 10 jugadors i veure com arribaven a jugar amb només 9 jugadors (per un expulsat) generaria un ambient de poca ambició i excessiva relaxació en els verd i blancs. Tot plegat davant un Valldemia que no tindria cap ocasió perillosa i davant un Valldemia que, malgrat estar en inferioritat, defensaria amb ungles i dents un resultat sempre ajustat.

 

El primer dels gols arribava molt aviat. Un servei de cantonada que picava Christian Múñoz, al segon pal recollia Joan Egea i el seu remat era aprofitat per Dani per enviar la pilota al fons de la xarxa: el seu remat de cap, però, era tapat per un defensa amb les mans. Penal, expulsió i gol del propi Dani (1-0).

El panorama era molt poc esperançador pels mataronins. I pitjor podria haver estat si l’àrbitre hagués xiulat un segon penal claríssim: una entrada per darrera a Christian quan aquest ja es quedava davant del porter.

 

Durant el primer temps els nostres gaudirien del poder constant de la pilota però tot plegat s’acabaria convertint en una conservació amb poques accions de perill. 

Amb el Valldemia tancat al darrera, els de Jaume Bonet tindrien complicat poder trobar espais entre les línies juntes dels mataronins. Uri Martí, Dani i Christian gaudirien d’algunes accions clares però cap d’elles acabaria amb gol.

A la segona part seguiria el mònoleg verd i blanc. Ara amb un Valldemia que recuperava a un jugador (jugaria amb 10) però amb un Valldemia molt més cansat que al primer temps. Novament forces aproximacions però cap d’elles concretant-se. Bé, sí; una. Una centrada que aprofitava Joan Egea per rematar la pilota al fons de la xarxa i acabant sentenciant l’encontre (2-0).

D’aquí fins al final, algunes accions més ràpides i accions aïllades que per ben poc no acabarien suposant ampliar el marcador. Gonzalo, Lluis o Ferran en tindrien de força clares però el partit acabava amb el 2-0 definitiu en el marcador. 

Una victòria que, malgrat donar-se en un mal partit, suposa sumar 3 punts molt importants en termes classificatoris. Els de Jaume Bonet segueixen en promoció d’ascens a falta de només un partit per tancar la primera volta (la setmana vinent a Sant Pol de Mar).

 

FITXA TÈCNICA DEL PARTIT

CLASSIFICACIÓ I RESTA DE RESULTATS 4CAT5

 

MÉS FOTOGRAFIES

 

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode