CEVILASSAR 1-2 SUSANNENC

10.11.2014 09:28

EL SUSANNENC LI DÓNA LA VOLTA

• Els de Jaume Bonet van començar guanyant però a la 2a part dues errades els van condemnar a una nova derrota a casa

El Primer Equip venia de dues victòries consecutives i totes dues lluny de Vallmorena. I aquest diumenge la intenció era la d’allargar aquesta bona dinàmica de resultats amb un triomf davant un complicat Susannenc. Però al final no va poder ser i els de Jaume Bonet, després d’un bon primer temps, veurien com els visitants acabarien remuntant gràcies a la seva efectivitat: un Susannenc que aprofitava un greu error dels nostres i que sentenciava en un contraatac.

El partit començava amb uns visitants millor posats sobre el terreny de joc i amb més domini de l’esfèrica.

Fruït d’aquest bon inici de matx acabaria arribant la primera aproximació amb cert perill: Samba rebia dins l’àrea i xutava al lateral de la xarxa.

Però en pocs minuts els nostres començarien a agafar el domini de la pilota i també gràcies a aquest domini començarien a arribar ocasions clares de perill: Xavi Cusidó o David Casany gaudien de les primeres ocasions d’aproximació a la porteria visitant. Unes aproximacions que tindrien premi amb el primer gol del partit: pilota penjada per Uri, que la prolongava a dins l’àrea perquè David Casany la baixés a la gespa i acabés enviant l’esfèrica al fons de la xarxa (1-0). Un gol amb una celebració molt mediàtica: la dedicatòria del gol va sortir a molts mitjans digitals i fins i tot al dia següent ha estat protagonista a diferents emissores de ràdio.

Els nostres, doncs, s'avançaven en el marcador just quan millor s'estaven començant a fer les coses. Restava molt temps per endavant i les sensacions era que el nostres estaven anant de menys a més. Després de marcar el primer gol arribarien més accions de clar perill. Unes aproximacions on no va ser possible augmentar la distància en el marcador.

Les ocasions més clares: un pal d’Uri (amb un gran remat de cap),  un xut fort de Xavi Cusidó (que aturava el porter) i també algunes combinacions ràpides on el perill acabaria morint a pocs metres de la porteria visitant.

Així s’arribava al descans. I amb el 1-0 començava una segona part que acabaria sent novament fatídica pels nostres. Com ja va passar en l’últim partit a casa (davant del Santvi) els de Jaume Bonet patirien alguna davallada durant el segon temps i aquestes davallades acabarien sent letals per perdre els punts.

Una errada greu donava el gol de l’empat a un Susannenc que a partir de llavors creuria en poder puntuar: una centrada tova era rematada per Samba i la pilota (amb molta mala fotuna) se l’acabava introduint Nico a la seva porteria (1-1).

A continuació, i malgrat el millor partit dels visitants en aquell segon temps, els nostres buscarien amb insistència (però amb poca eficàcia) intentar tornar  a posar-se per davant en el marcador. De fet Saul o Uri gaudirien de dues aproximacions molt perilloses però totes dues acabarien sent allunyades pels visitants (en el cas de Saul es va arribar a demanar un possible penal).

Mentrestant el Susannenc, ben posicionat al darrera, aprofitava per fer mal a pilota aturada o amb ràpids contraatacs. Precisament a través d’un contraatac arribaria el gol definitiu: en què el dorsal 9 del Susannenc acabaria definint gairebé sense angle i enviant la pilota creuada al pal contrari (1-2).

Amb encara 20 minuts per endavant els nostres insistirien en buscar, ara, el gol de l’empat i, perquè no, el gol que tornés a obrir les portes a una encara possible (però molt complicada) victòria davant un rival directe.

Finalment, la precipitació i el pas dels minuts acabarien beneficiant a un Susannenc que veuria com els de Jaume Bonet tindrien com a missió impossible intentar reaccionar davant la remuntada visitant. Així doncs, després de dues victòries lluny del Municipal, els nostres queien i ho feien per segon partit consecutiu com a locals.