CEVILASSAR 1-2 CE SABADELL

08.09.2013 18:35

VOLEN PERÒ AL FINAL NO PODEN

David Casany |  El Primer Equip del Centre Esportiu Vilassar el passat diumenge va caure derrotat per 1 gol a 2 davant el CE Sabadell 'B'. El filial arlequinat va dominar la possessió de la pilota durant tot l'encontre però en cap moment va aconseguir tancar el partit. 

Com ja havíem previst a la prèvia de l'encontre al davant ens hi vam trobar a un dels equips més complerts de la 1a Catalana: un equip jove però molt talentós (amb jugadors que ja han debutat a 2a Divisió amb el CE SABADELL). Aquest talent es va poder observar, sobretot, durant el tram inicial del partit: uns 20 minuts en què els sabadellencs aconseguirien posar contra les cordes als verd i blancs.

Va ser en aquells primers instants de partit en què el conjunt visitant gaudiria de les dues millors oportunitats del partit: un xut de Buba al travesser i una triple ocasió de gol que entre empentes i rodolons acabaria amb l'esfèrica per sobre de la porteria de Marc Chueca. 

A mida que van anar passant els minuts els nostres van començar a assentar-se molt millor en el seu propi camp i el Sabadell no gaudiria de cap aproximació de perill. Això sí, el gran treball defensiu dels nostres penalitzava el propi perill ofensiu: i és que els de Pedro Quijada van arribar tant sols en 3 ocasions a la porteria defensada per Ivan: un xut de falta de Toni Martín, un lliure directe lateral i un xut de Rodri massa creuat. Amb el domini de pilota del Sabadell i amb aquella ocasió clara de Buba al tram inicial, finalitzava el primer temps.

 

A la repressa el partit agafaria un nou ritme i, sorprenentment, el CEVilassar adquiriria més protagonisme que no pas a la primera part. De fet, només iniciar-se el segon temps Uri Martínez gaudiria d'una gran ocasió de gol: es plantava davant de Ivan i, amb l'esfèrica botant, enviava la pilota per sobre del travesser alerquinat.

El Sabadell, però, reaccionaria immediatament i en la següent acció ofensiva aconseguiria inaugurar el marcador: gran jugada per banda dreta, centrada a punt de penal i Buba (el més destacat del partit) afusellava l'arc de Marc Chueca (0-1, min55). Encara restava molt temps per endavant, però el cert és que aquell gol va ser encaixat com a una gerra d'aigua ben freda: ja que s'era conscient que en termes ofensius poques ocasions havíem tingut i de ben segur seria complicat igualar el marcador. 

 

Però ans just el contrari, els nostres van reforçar l'equip amb canvis molt interessants i el conjunt de Pedro Quijada va encetar el darrer tram de l'encontre amb moltíssima energia. L'entrada d'Edu Marcel va ser una de les claus d'aquella segona part: el nou jugador verd i blanc li va donar un aire de verticalitat i frescor a l'equip que era totalment necessària. Molt atrevit en totes les seves accions va esperonar als seus companys a donar una passa endavant.

I així va ser com el CEV aconseguiria posar contra les cordes als arlequinats. El primer avís vindria en forma de la ocasió més clara pels nostres: Rodri rebia dins l'àrea i, evitant a defenses i porter, enviava l'esfèrica al travesser.

Les lamentacions eren evidents: s'acabava de desaprofitar una ocasió d'or. Però en comptes de restar lamentant-se, els nostres van seguir insistint. Toni Rodríguez, entrenador del Sabadell, cridava des de la banda als seus i els advertia que no volia que es tiressin cap enrere. Però el cert és que, malgrat mantenir el poder de la pilota, els seus van anar retrocedint posicions perquè els nostres tenien molt de perill al contraatac i també pressionaven bé la circulació de pilota dels visitants. Uri Martínez, Toni Martín, Cristian Martín (provocava un penal no vist pel col·legiat), Rodri i Edu Marcel: acabarien convertint-se en un autèntic incordi per als defensors blanc i blaus.

Així com també la nostra defensa i el nostre mig del camp: realitzant un treball envejable i donant sensació de seguretat en tot moment. De fet, tant sols Buba era el jugador que aconseguia desequilibrar i trencar la muralla defensiva dels nostres en moltes ocasions.

 

Amb aquestes circumstàncies s'arribaria als darrers instants del partit. Uns darrers 5 minuts en què va passar de tot.. Quan ningú s'ho podia esperar, una errada del porter visitant, acabava amb la pilota als peus de Edu Marcel: qui, amb una gran maniobra, aconseguia fer embogir tot Vallmorena al marcar el gol de l'empat (1-1, min88).

La celebració d'aquest gol va ser realment molt sentida per tots els seus companys, pel cos tècnic i per la grada del Municipal. Una diana que podia significar poder puntuar en un partit en què els nostres no partien amb gaires opcions (recordem que arribàvem amb 8 baixes).

La mala sort, o la mala gestió de la darrera jugada, però, es va aliar amb els de Pedro Quijada i l'alegria del gol d'Edu Marcel duraria ben poc... Una falta lateral d'aquelles que mai es poden fer quan ja no queda gaire pel xiulet final acabaria significant el gol de la victòria alerquinada: centrada, pilota solta a l'àrea petita, Estelles l'empeny i Marc Chueca s'estira però no pot evitar que l'esfèrica entri dins la porteria (1-2, min93).

 

Sigui com sigui, la imatge competitiva dels verd i blancs va ser del tot positiva davant un dels equips que viurà, de totes totes, a la zona alta de la taula. El cert és que el passat diumenge tot l'esforç que van realitzar els de Pedro Quijada i Edu Reyes no va tenir una gran recompensa... En breus anirem recuperant jugadors molt importants i de ben segur que vindran els primers punts..! #somhiCEV!

 

FITXA TÈCNICA DEL PARTIT

RESULTATS DE LA JORNADA I CLASSIFICACIÓ 1CAT1

 

PROPER PARTIT: CF LLORET - CE VILASSAR (Municipal de Lloret de Mar, dissabte a les 16'00h)

 

MÉS FOTOGRAFIES

 

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Haz tu página web gratisWebnode