CEVILASSAR 1-1 UDA GRAMANET (Pretemporada)

08.08.2013 22:40

EL NOU CEVILASSAR, UNA MÀQUINA D'OCASIONS DE GOL

  • El Primer Equip aconsegueix un valuós empat davant un 3a Divisió com la Grama
  • Els de Pedro Quijada es van avançar en el marcador mitjançant un golàs de Rober de la Peña (min15)
  • Els colomencs empatarien el partit al min30 de la 1a part
  • A la 2a meitat domini de pilota visitant i ocasions de gol molt clares només pel CEVilassar
  • Ordre, responsabilitat defensiva i un joc directe molt ben trenat. Així fa mal aquest nou CEV.

 

David Casany -  Era el primer test de pretemporada i podríem dir que, després de només 3 entrenaments, els nostres van superar tot tipus d'expectatives al mostrar molta oposició davant una Grama molt més rodada que els nostres i amb una plantilla confeccionada per sobreviure a la 3a Divisió Nacional. Amb tot, els de Pedro Quijada van deixar entreveure una immensa il·lusió en el seu debut i fruït d'aquestes ganes es va poder veure una versió molt treballadora i responsable per part dels nostres.

Un treball i una responsabilitat defensiva que tant sols va patir un petit entrebanc quan la Grama aconseguia posar taules en el marcador al minut 30 (gol de Moha, sol al segon pal).

Abans d'aquest gol colomenc els verd i blancs havien inaugurat el caseller de la pretemporada amb un autèntic golàs de Rober: aprofitant una gran assistència a l'espai de Kiku Parcerisas i afusellant la porteria rival des del balcó de l'àrea.

Amb uns visitants dominadors de la pilota i amb un CEV molt treballador i voluntariós arribaríem al descans amb l'empat al marcador.

 

A la represa típic ball de canvis de pretemporada amb, això sí, la curiositat de no haver pogut veure debutar a Marc Chueca: el partit el va jugar sencer Artur Romera. Un Artur que durant la segona part no va tenir gairebé gens de feina.I és que la Grama, malgrat tenir la intenció de gaudir de la possessió de la pilota no acabava de trobar cap espai per on penetrar i gaudir d'alguna acció de perill. En canvi els de Pedro Quijada i Edu Reyes, molt ben posicionats en el terreny de joc, sí que van saber com ser verticals i com posar en moltes dificultats la porteria colomenca.

De fet, els verd i blancs no es van emportar la victòria per falta de precisió en els darrers metres: Rodri, Yerlín i Toni Martín (d'entre d'altres) van ser els autors de claríssimes ocasions de gol que mai van acabar transformant-se. Abans del xiulet final el mateix Toni Martín a res va estar de marcar el gol del triomf, de lliure directe, però el porter visitant, amb una gran estirada, va evitar que els verd i blancs marquessin sobre la botzina.

A la fi, les primeres impressions que ha denotat aquest nou CEV són molt i molt positives: gairebé no es van concedir ocasions de perill al rival i en canvi sí que es van generar múltiples arribades a l'àrea contrària amb jugades molt directes i verticals (sobretot al segon temps). Tot destacant, en aquest sentint, la gran habilitat que s'ha tingut per aconseguir començar a crear joc ofensiu a partir de tres quarts de camp i no pas des de la línia defensiva: un aspecte que fa d'aquest estil de joc un estil molt atractiu, emocionant i propens a les ocasions de perill.

A tot això, cal afegir que inicien pretemporada amb baixes importants de jugadors que s'estant recuperant de les seves particulars lesions/molèsties físiques: Joan Molina, Barry, Mañanes i Marc Reyes són alguns d'ells. Per últim, afegir que el partit d'avui ens ha deixat, també, l'il·lusionant debut com a verd i blancs de fins a 11 jugadors nouvinguts al club: les sensacions, com en general l'equip en sí, han estat positives en tots els casos. Una lectura que també és compartida per el nou cos tècnic verd i blanc: al acabar el matx tant Pedro Quijada com Edu Reyes asseguraven que d'aquest encontre es podien extreure moltes coses positives. Això sí, no sempre tot és positiu i d'aquest partit cal ser crítics amb la falta d'encert en els darrers metres: com bé diu el titular, 'el nou CEV és una màquina d'ocasions de gol', i certament raó no li falta a la frase; però avui, malgrat haver arribat molt a porteria contrària només s'ha pogut materialitzar una ocasió de perill en gol. En aquest sentit cal millorar perquè un cop comenci la lliga aquests detalls, és una obvietat, et poden costar moltíssims punts.

En aquesta imatge veiem a Pedro Quijada esperonant i aplaudint el treball dels seus jugadors

 

El proper partit de pretemporada: dissabte 10 d'agost davant el Jabac Terrassa Juvenil DH (Municipal Vallmorena, 19'30h)

 

ALINEACIÓ CEVILASSAR: Artur Romera, Borja Bou, Isma, Kiku Parcerisas, Marcel, Moha, Rober de la Peña, Alex, Rodri, Xavi i Cristian Martín. També van participar: Larbi, Yustos, Nil, Pol, Jaume Gras, Demba, Josep Ferrer, Yerlín, Toni Martín i Javi Estévez.

 

ALINEACIÓ UDA GRAMANET: Peinado, Corpas, Víctor, Juanma, Ros, Iborra, Pipo, Matías, Carlos, Héctor i Moha. També van participar: Cuco, Sergio, Rangel, Canadell, Angel, Mendoza, Soler, Pluvins, Bojers, Canelada i Yousseff.

 

GOLS: 1-0 Rober de la Peña (min15), 1-1 Moha (min30).

 

FOTOGRAFIES DEL PARTIT (Més a l'àlbum del Facebook)

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode