CEVILASSAR 1-1 PLA D'EN BOET

01.02.2015 23:31

EL PLÀ D’EN BOET EVITA UN COP SOBRE LA TAULA

  • El Primer Equip no passava de l’empat davant del Pla d’en Boet
  • Àlex Lara avançava als nostres amb un gran xut de falta
  • A pocs minuts del final els visitants aconseguien la igualada
  • Després de molts partits consecutius guanyant, tots dos equips frenen ambdues ratxes positives
  • Els de Jaume Bonet, malgrat empatar, es mantenen en 2a posició (promoció d'ascens)

 

El partit apuntava maneres. S’enfrontaven dos dels equips més en forma de la lliga i tots dos no podien superar al seu rival, tots dos frenaven la seva espectacular ratxa de partits guanyats. Com ja acostuma a passar en les grans ocasions, a vegades, el nivell futbolístic no és exquisit a causa de la pressió amb la què juguen els equips. En aquesta ocasió, a més, un culpable afegit: un fortíssim vent que impedia veure un bon joc per part de tots dos conjunts. Tot plegat en un partit amb dues cares: la de la primera part, molt ben competida per part dels nostres; i la de la segona, un tram del partit on els mataronins mereixerien tenir la seva opció per igualar el marcador. Una igualada que no arribaria, però, fins als darrers instants. Un gol del Pla d’en Boet que penalitzava la poca ambició dels vilassarencs al segon temps i que impedia donar un autèntic cop sobre la taula: deixar a fins a 6 punts de distància a uns mataronins que, això sí, s’allunyen ara a 9 punts del líder (el Molinos, que ara també es distancia dels nostres a 6 punts). La lectura positiva també és la de mantenir distància respecte un clar aspirant a l'ascens i també el fet de tenir a favor el goal avarage particular (1-3 a l'anada, 1-1 a la tornada).

 

Una primera part correcta

El fort vent ja feia preveure que seria un partit poc vistós i on el “no complicar-se” seria una constant en tots dos equips. La construcció des de darrera era complicada ja des de l’inici i cap dels dos conjunts arriscaria en sortir amb pilota des de les línies defensives. Un fet que propiciaria moltes pilotes aèries que posarien en serioses complicacions a totes dues defenses.

 Sense anar més lluny en el primer servei de cantonada bé podrien haver marcat els de Jaume Bonet: l’esfèrica agafava una rosca perillosa i en el refús el xut de Joan Egea impactava en les mans d’un defensa i l’àrbitre no assenyalava el què era, possiblement, un clar penal.

 

Durant el primer temps arribaria l’únic gol dels nostres: una falta propera a la frontal que picaria perfecte Àlex Lara per avançar al Primer Equip en el marcador (1-0).

Amb aquest gol d’avantatge s’arribava al descans. Abans d’arribar-hi, però, dues ocasions bastant clares per tots dos costats: un xut massa creuat dels mataronins, i ocasió per Christian per part dels nostres (acabava refusant un defensa en darrera instància).

 

Segona part i pas enrere

Sense voler-ho, però així va ser. Els nostres van fer un pas enrere. Com si el resultat de 1-0 ja fos definitiu. Però no pas. Els mataronins, amb jugadors de molta qualitat, dominaria el tempo del partit i davant la necessitat de no perdre cap punt a Vallmorena, els visitants insistirien un i altre cop en atacar i buscar el gol de l’empat. El bon posicionament dels nostres i la forta intensitat, però, impedien veure clares ocasions d'uns mataronins que durant l'esdevenir del partit mostrarien una duresa excessiva.

Ja desesperats, i sense generar excessiu perill, arribaria el miracle per els visitants. Minut 80 i falta lateral que ningú aconseguia refusar, que botava dins l’àrea petita, i que acabava entrant amb suspens al fons de la xarxa (1-1). Els jugadors del Pla d’en Boet celebraven bojament el gol, molt important de cara a les aspiracions de tots dos equips en aquesta lliga tant competida.

Després d’aquesta gerra d’aigua freda els nostres reaccionarien i gaudirien de tres aproximacions de perill per intentar tornar a posar-se per davant en el marcador. Un xut de Saúl, un u per u de Padilla (refusava el porter) i un xut de Xavi Cusidó que marxava a prop de l’escaire visitant.

A tot això el Pla d’en Boet també gaudiria d’alguna acció de perill abans del xiulet final: la més clara seria una centrada-xut que Nico encertaria a tocar amb el seu guà per enviar l’esfèrica a fora (llepant el travesser).

 

FITXA TÈCNICA DEL PARTIT

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ 4CAT5

 

MÉS FOTOGRAFIES

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode