09.10.2012 00:36

VOLEN ELS PUNTS

• El CEVilassar segueix volent sumar una victòria però la falta de precisió ho impedeix
  • El Primer Equip verd i blanc va aconseguir neutralitzar ràpidament el gol visitant però no evita que volin 2 punts
  • El domini de la pilota i la verticalitat no van tenir premi: masses errades i massa permissivitat d’un col·legiat que no va castigar les contínues faltes visitants.
  • Aquest empat suposa que cap dels dos conjunts encara conegui la victòria.

Partit important a la part baixa de la classificació, partit d’aquells en què sumar els tres punts suposa una clara injecció de moral. Aquest era el tipus de partit que s’havia de disputar el passat diumenge entre dos necessitats de la taula: el CE Vilassar i el CP San Cristobal. Uns visitants que només gaudien d’un puntet (aconseguit a la tercera jornada de lliga contra el Sant Quirze del Vallès.) i uns verd i blancs que havien sumat dos empats consecutius i que venien de "no jugar" en l'anterior jornada (partit suspés a Avià).

L’encontre va començar com s'esperava, amb els de Toni F.Corominas gaudint de la possessió de pilota, tret característic dels nostres. Durant el primer temps, però,  i malgrat el gran nivell de joc i el domini, els verd i blancs no van poder evitar que els qui s’avancessin en el marcador fossin altre cop els visitants: com ja va passar davant la Grama, una acció de contraatac acabaria amb la pilota als peus del davanter, en aquest cas Dame, què superaria amb força facilitat una sortida a destemps d’Artur (0-1 minut 16).

Aquest fet va suposar que els parroquians encara es tanquessin més i augmentessin la seva “agressivitat i contundència” a nivell defensiu: un fet que durant tota la resta de l’encontre no seria castigat per l’àrbitre (qui deixaria jugar en tot moment i qui provocaria pèrdues de pilota dels nostres en zones perilloses). A tot això, però, la insistència local tindria premi en ben poc temps: quan 10 minuts més tard Marc Reyes rematava un servei de cantonada al fons de la xarxa (1-1, minut 26). Aquest gol feia justícia al què s’estava veient, una justícia “mínima” ja què els verd i blancs mereixen com a mínim no estar al darrera en el marcador.  Amb l'empat a gols s'arriba al descans al Municipal de Vallmorena.

La represa va tenir el mateix guió que la primera part, però en aquest cas sense gols. El Vilassar va seguir amb el domini abassegador de la pilota i amb les clares arribades a la porteria contrària. Això sí, el modus operandi dels nostres va veure’s clarament alterat per un arbitratge que seguia beneficiant a l’infractor. Així doncs, els verd i blancs van començar a deixar de jugar pel terra (impossible jugar pel terra per les contínues faltes i per la contínua passivitat del col·legiat al no xiular-les).

Enviant més pilotes a l’esquena dels terrassencs, els de Toni F.Corominas van seguir comptant amb certes bones aproximacions a l’àrea rival. En cap d’elles, però, aconseguirien encertar i fer el gol de la victòria. Un gol que bé podria haver arribat amb un xut creuat de Vicente cap a les acaballes del matx.

La part final del partit va ser un tant boja ja que l'àrbitre, inactiu en infraccions visitants, va arribar a ensenyar fins a 8 grogues en tant sols 4 minuts. No només havia estat desencertat en no xiular faltes durant el matx sinó que en el minuts de descompte va acabar volent expulsar a l'entrenador del CEVilassar, Toni F. Corominas.

En conclusió, els verd i blancs segueixen a la cerca d’una primera victòria que es resisteix. La bona notícia: seguim sumant i seguim estant molt a prop dels tres punts gràcies a una notable millora del nostre nivell de joc.

La setmana vinent visitem el camp del EC Granollers (2n classificat a la taula).

DARRERA HORA PRIMER EQUIP > Al programa radiofònic Fora de Joc podeu escoltar a Miquel Vilamitjana (narrador dels partits del CEV), Jep Jiménez (2n entrenador del Primer Equip) i Cristian Martín (jugador del Primer Equip). Així mateix aquest dilluns el CEV ha estat protagonista a la tertúlia del Catalunya Futbol de Radio Marca Barcelona: una secció conduïda per Ricard Vicente i en què hi ha participat el Cap de Comunicació del Centre Esportiu Vilassar, David Casany (audio del 08/10/2012).