CEVILASSAR 1-0 UE CASTELLDEFELS

11.08.2012 23:22

EL CEVILASSAR PATEIX PERÒ ACABA PASSANT PER SOBRE DEL CASTELLDEFELS

  • Nova victòria davant un 3ª divisió: en aquest cas la UE Castelldels
  • El Castelldefels ha perdonat i ho pagat amb la dominant i efectiva represa dels  verd i blancs

Seguim avançant en la pretemporada i sembla que el Primer Equip a cada partit que juga es mostri encara més consistent. Aquest dissabte, després de patir durant la primera part amb un Castelldefels intens i molt ofensiu, els de Toni F.Corominas han tornat a demostrar que aquest any no volen tornar a tenir cap tipus de límit i han aguantat els 90 minuts a la perfecció.

Es tractava del tercer partit d’aquesta pretemporada i els verd i blancs podien arribar sota mínims i molt justos de forces després de la exigent eliminatòria de Copa Catalunya amb l’Europa. Però el cos tècnic local ha posat sobre el terreny de joc un onze amb forces novetats i, per tant, han volgut fer rotacions i donar descans als jugadors que més minuts van tenir el passat dimecres. Alguns d’ells, però, han tornat a sortir d’inici: és el cas de Alex Pagan o de l’incombustible capità Fran Fuentes.

Amb aquestes rotacions i amb tot un Castelledels al davant el partit ha començat amb una dinàmica força semblant a la Copa Catalunya: amb un CEVilassar intentant treure la pilota des del darrere i amb uns visitants exercint una alta pressió i gaudint, ja des de bon inici, de bones ocasions de gol. Si l’Europa va perdonar el passat dimecres, aquest dissabte els què han perdonat han estat els de Castelldefels: i és que el conjunt groguenc ha gaudit de fins a 5 ocasions de gol que no han acabat dins la porteria. Una porteria, això sí, defensada a la perfecció per un gran Artur Romera.

Dins aquest domini visitant, els de Toni F.Corominas no han fet més que seguir intentant millorar la fluïdesa del seu joc així com també seguir intentant evitar les perilloses aproximacions d’un Castelldefels infinitament més directe i contundent que els vilassarencs. A tot això, en un contraatac, Roger Viladomiu (que s’ha incorporat a l’equip a finals d’aquesta setmana), hauria pogut marcar gràcies a una badada defensiva que l’ha deixat sol davant el porter. Un mal control del mataroní, però, ha fet que el guardameta visitant pogués refusar l’esfèrica.

La primera part, doncs, fluixa pels locals i millor pels visitants (quelcom previsible després del desgast en Copa).

A la represa dinàmica semblant però amb un CEVilassar que aconseguiria fer-se amb un domini de pilota molt més “còmode” que en el primer temps. El Castelldefels, darrera de l’esfèrica en tot moment, ha acabat patint una de la ganivetades més dures que té el futbol: aquella de “qui perdona, ho acaba pagant”.

En aquestes, doncs, el CEV ha aconseguit posar una pilota a l’esquena  de la defensa visitant que ha propiciat una acció molt desafortunada pels d’Antonio Escudero: el porter i el seu central han xocat l’un amb l’altre, un mal entès que ha aprofitat Vicente per marcar a plaer el què acabaria sent l'únic gol del partit (min 70, 1-0).

A partir d’aquest gol s’incrementaria encara més la vida atacant dels locals, els quals podrien haver sentenciat en una acció posterior en què Mancheño ha estavellat un lliure directe en tot el pal de l’escaire defensada per Carrasquilla.

L’esdevenir del temps restant ha seguit sent un monòleg verd i blanc de control de l’esfèrica davant un Castelldefels que en tot moment ho ha intentat però no ha pogut davant el bon i ordenat treball defensiu dels vilassarencs.

Al final, ha pogut arribar l’empat dels visitants, però novament la mala precisió groguenca els ha tornat a castigar quan Óscar Muñoz no ha rematat una gran centrada del home que més ha cridat l’atenció en el segon temps: Gilberto.

Així doncs, tercer partit i tercera victòria del Centre Esportiu Vilassar en aquesta pretemporada 12/13. La primera d’elles davant el Mataró de Juvenils i les dues restants davant rivals de més categoria: l’Europa i el Castelldefels (tots dos de 3ª Divisió). La primera d’elles era el primer tastet del què ens podia esperar durant aquest mes d’agost; la segona va suposar seguir somiant amb la Copa; i aquesta tercera i última victòria no és més que la confirmació de que aquest equip apunta ben alt.

 

FITXA TÈCNICA:

CE VILASSAR Artur, Alex Pagan, Mañanes, Fran Fuentes, Edu Camps, Alejandro, Casillas, Arturo, Roger, Vives, Cristian

(també han jugat: Maymí, Galeano, Ruben Salvador, Xavi de Frias, Mendoza, Vicente, Mancheño)

UE CASTELLDEFELS Carrasquilla; José Santos, Amantini, Marc Martínez, Lacambra, Montilla, Gordillo, Carlitos, Triguero, Sani i Edgar Doblas

(també han jugat: Aleix Camps, Mario, Javi Rodriguez, Sergio Prieto, Jorge Sánchez, Gilberto, Óscar Muñoz i Roldan)

Arbitre: Vidal Clermont (Grogues a Muñoz i Vicente)

Incidències: baixa afluència de públic.

 

PROPER PARTIT: CEVILASSAR – UEVILASSAR DE MAR (Dimecres 15 d’agost a les 19h)

 

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode