CEVILASSAR 0-1 CE FARNERS

22.04.2013 23:12

ENSOPEGADA VERD I BLANCA I MASSA PREMI SELVETÀ

  • El Farners inicia el partit dominant però el CEV acaba millor el primer temps podent arribar a marcar en diverses ocasions.
  • A la segona part un lliure directe executat per Óscar Almendros posa l’únic gol del partit.
  • El CEV va poder empatar amb clares accions de gol però va estar imprecís en els darrers metres.

 

No hi ha dubte, aquest tram de la temporada està sent i serà molt complicat. La culpa de tot plegat la té un calendari plagat d’equips molt potents i que estant lluitant per objectius ambiciosos com pujar a tercera divisió. Suor i llàgrimes per superar a l’Horta i aquest diumenge més del mateix per intentar sumar en front del Farners. Això sí, en aquesta ocasió els visitants van ser l’equip més encertat i amb ben poques aproximacions van aconseguir l’únic gol del partit amb un llançament de falta farcit de fortuna. El Centre Esportiu Vilassar ho va intentar fins al darrer instant del matx però el desencert i la falta de precisió en els últims metres van impedir poder puntuar i ens van condemnar a la derrota davant els selvatans.

 

De menys a més, de més a menys

Així va ser el primer temps, una primera part en què el CEVilassar va anar de menys a més i amb un Farners que, tot just al contrari, va anar de més a menys. Els gironins van començar intentant dominar l’esfèrica i en el tram inicial van sentir-se força còmodes sobre el terreny de joc. Tot i aquest bon estat de forma dels visitants aquests no gaudirien de gaire perill atacant. En canvi els verd i blancs poc a poc anirien tornant a ser l’equip al què estem acostumats: un equip que té la pilota i que, al mateix temps, sap ser vertical.

I amb aquesta verticalitat i joc de pilota, abans del descans, arribarien diverses ocasions clares de gol. Dues d’aquestes molt clares: la primera era un gol anul·lat a Juan Pedro (des d’on escrivíem la crònica podem assegurar que la seva posició era legal) i la segona una vaselina de Joan Vives que marxava fregant el travesser d’Adrià.

Així s’arribava al descans, amb millors sensacions locals que no pas visitants, però amb un Farners que ja havia demostrat, al tram inicial, perquè és un equip situat a la part alta de la taula.

 

Els petits detalls se’n van a Farners

La represa s’iniciava amb la recent i progressiva millora d’imatge del CEVilassar i per tant s’afrontava el segon temps amb molta confiança en els verd i blancs. Amb el pas dels minuts es veien a dos equips que es respectaven i que no acabaven de llençar-se en tromba a l’atac, possiblement pel bon treball defensiu de tots dos conjunts.  Si s’hagués de destacar, però, un equip que empenyia amb un pèl més de decisió: aquest era el Farners. I fruït d’aquesta empenta arribava la jugada del partit: una lliure directe executat per Óscar Almendros en què la pilota feia un estrany que acabava per despistar a Sergio Cano i, amb l’ajuda del travesser, acabava colant-se al fons de la porteria local (0-1, min 58).

A partir del gol visitant els de Toni F.Corominas agafarien, de totes totes, les regnes del partit però el Farners no s’acabaria de tancar del tot i això originaria que els nostres es poguessin apropar a la porteria selvatana amb un joc un pèl més directe, buscant sobretot el perill en les segones jugades.

Dins aquest setge verd i blanc, que naixia des d’un dibuix atrevit amb defensa de tres,  els nostres tindrien ocasions per poder posar l’empat en el marcador però cap d’elles acabaria dins la porteria visitant. Una porteria que durant gran part del segon temps, hem d’apuntar, seria defensada per Carles Blanquerna, qui entrava en lloc del porter titular Adrià, lesionat en una acció desafortunada amb el nostre defensa, Rubén Salvador.

Carles Blanquerna no sabia, però, que acabaria sent decisiu perquè el seu equip s’emportés els tres punts: ja que Cristóbal, després d’una acció en què enviaria la pilota llepant l’escaire, el posaria realment a prova en un "u contra u" i el porter selvatà aturaria per evitar el gol verd i blanc.

Aquestes dues claríssimes ocasions de Cristóbal i alguna que altre aproximació més de Cristian, Loren i Roger no tindrien el premi de gol i ens acabaríem quedant sense poder marcar en front del Farners.

PROPER PARTIT: CFCerdanyola – CEVilassar (diumenge 28, a les 12h)

 

ACCEDIR A LA FITXA TÈCNICA DEL PARTIT: CEVILASSAR 0-1 CE FARNERS

CLASSIFICACIÓ I RESTA DE LA JORNADA – GRUP 1 PRIMERA CATALANA 

 

MÉS FOTOGRAFIES DEL PARTIT

Els dos equips amb l'habitual salutació "fair play"

La tripleta arbitral i els dos capitans.

L'onze titular del CEV

El CEV i les seves baixes: Makaay, Vicente, Reyes i Fran

La penya "No us acoleu" no falla a la cita.

Visitant de luxe: Gerard Deulofeu, natural de Riudarenes, va venir a veure alguns companys del Farners.

Visitant de luxe: Gerard Deulofeu, natural de Riudarenes, va venir a veure alguns companys del Farners.

Visitant de luxe: Gerard Deulofeu, natural de Riudarenes, va venir a veure alguns companys del Farners.

Roger Viladomiu durant els millors minuts del CEV al tram final del primer temps...

Joan Vives la pica per sobre del porter (1/3)

Joan Vives la pica per sobre del porter (2/3)

Joan Vives la pica per sobre del porter (3/3)

I la pilota marxa per sobre del travesser. La ocasió més clara del partit...

Gerard Deulofeu fotografiant-se amb la penya "No us acoleu" i el President del CEV, Carles Povedano.

Al descans es va celebrar una nova edició de XUTA I GUANYA.

Amb edició especial per Adults!!!

I van aconseguir el canvi d'oli gratuït a Autoequip!

Rubén Salvador topa amb Adrià Fradera, porter del Farners. El porter no podria seguir jugant...

Els jugadors del Farners celebrant el gol d'Óscar Almendros.

Cristóbal va tenir dues ocasions molt clares per marcar però no va estar encertat.

Els dos entrenadors...

Sergio Cano no va tenir gaire treball, poques aproximacions visitants...

Acció per a la polèmica: el porter visitant refusa amb el braç fora de l'àrea...

Una de les darreres accions del partit: amb un CEV intentant buscar el gol de l'empat...

 

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Haz tu página web gratisWebnode