CEVILASSAR 0 - 0 UD MOLLETENSE

26.01.2011 18:49

EMPAT I IMPOTÈNCIA DAVANT UNA NOVA ACTUACIÓ ARBITRAL LAMENTABLE

 El passat diumenge el nostres rebien al Molletense per encetar l'inici de la segona volta, després de tancar una primera part de temporada impressionantment. El cert és que aquesta segon volta no ha començat de les millors de les maneres, ja que no es aconseguir guanyar a un Molletense que puja fort i que va ser molt i molt ajudat per moltes decisions arbitrals (la imatge és del partit de la primera volta).

A la primera part no vam estar encertats de cara a porteria i només ens va faltar el gol en una primera part de domini vilassarenc però tot i això més igualada del habitual. A tot això afegir el penal que no ens van xiular i una pilota que es estevallar amb el pal de la porteria vallesenca.

A la represa es va sortir una miqueta més adormit i el Molletense va anar creixent-se, en gran part gràcies a la vida que li donà el senyor col·legiat de l'encontre, que xiulava tota l’estona de color blanc i blau  (típiques faltetes i tall de joc constant i a favor d'un dels equips, en aquest cas: el Molletense) i que a més a més no ens tornaria a xiular un altre penal claríssim.  A tot això més del mateix, amb domini dels dos equips i amb avisos de perill a les dues porteries, amb un Sergio especialment inspirat, la qual cosa no sempre es bon símptoma, ja que això vol dir que l’equip no va estar del tot fi.

La imatge del partit podríem dir que va ser la desesperació i impotència del nostre entrenador, Toni F. Corominas, qui sempre acostuma a estar molt calmat i tranquil però que va veure com a la seva pròpia casa era expulsat de la zona tècnica davant un arbitratge que tornava a deixar molt que desitjar.