CEVILASSAR 'B' 5 - 3 Club At. Teià

13.01.2011 17:26

Retorn a la victòria sota mínims

De la primera part el que s’ha de destacar és novament els mals començaments del nostre equip. I es que als voltants de la meitat de la primera part es van aconseguir avançar els visitants. A tot això els nostres van poder igualar el resultat abans del descans. Així doncs amb 1 a 1 marxaven als vestuaris, on allà rebrien un bon toc d’atenció del cos tècnic.

A la segona part va passar el mateix i es van tornar a avançar ells i vam tornar a igualar poc després. Amb el 2 a 2 cap al minut 30 de la segona vam aconseguir adelantar-nos per primera vegada en el marcador 3-2.

Tot i això l’alegria no duraria gaire perquè en aquell instant ens anaven a expulsar a un jugador. Malgrat aquesta nova adversitat els nostres van reaccionar molt positivament i van marcar el 4-2 que deixava molt coll amunt les coses pel Teià. Però ja sabem que els nostres són especialistes en patir, i els visitants van provocar una nova expulsió verd i blanca i ens van escurçar distàncies en el marcador fent el 4-3 en el darrer minut de partit.

Finalment, quan tot feia presagiar un temps de descompte de patiment (jugant amb dos menys i guanyant només d’un gol), els nostres ens van tornar a sorprendre i van sentenciar amb el definitiu 5 a 3.