CE VILASSAR - ROCAFONDA (SUSPÈS)

16.03.2015 08:14

A L'ESPERA DELS TRES PUNTS I EL COLIDERAT

  • El Rocafonda es presentava amb només 4 jugadors i no es podia jugar el partit
  • El Comité de Competició decidirà properament i en cas de sumar els 3 punts el 1er Equip seria colíder amb el Molinos
  • Pla d'en Boet i Molinos empataven 1-1 el dissabte i el Susannenc queia davant l'Arenys

 

Era un cap de setmana propici pels nostres, un cap de setmana on el Primer Equip si guanyava sabia que podria retallar punts o agafar distància respecte rivals directes en la lluita per l'ascens. Dissabte empataven Pla d'en Boet i Molinos ( van empatar 1-1 ) i queia novament el Susannenc (el nostre proper rival queia per 3 gols a 2 al camp de l'Arenys). Dos resultats que convidaven a veure un extra de motivació en els de Jaume Bonet davant del Rocafonda. Però el cert és que els nostres jugadors es van quedar "amb les ganes" de jugar el seu partit. I és que el conjunt visitant es va presentar a Vallmorena amb només 4 efectius i el seu cos tècnic. Un fet que va fer que, óbviament, l'encontre no es pugués disputar de cap de les maneres.

 

Com es pot observar en les imatges, els nostres jugadors van passar revisió i es va fer constar en acta tot el què va passar. En les properes hores/dies el Comité de Competició resoldrà i podrem saber si definitivament els tres punts cauen a favor dels verd i blancs. Un fet que segurament acabarà sent així donades les circumstàncies del què va passar aquest diumenge. En el cas de sumar aquests tres punts, el Primer Equip es situaria a dalt de tot de la classificació: amb 50 punts, empatats amb el Molinos. A tot això també es distanciarien a 5 punts del Pla d'en Boet (inmediat perseguidor de tots dos equips).

Els nostres jugadors van fer broma durant la prèvia al partit que s'acabava suspenent

 

Tot plegat després de tres jornades consecutives en què el Molinos ha empatat els seus partits i ha vist reduïda a "res" la seva anterior diferència de +6 punts. Els de Jaume Bonet han aprofitat tot aquest seguit d'enspogades i l'empat del dissabte entre els dos aspirants mataronins per acabar arribant al capdavant de la taula i dependre de si mateix per aconseguir un ascens que seria molt meritori. 

 

El proper partit del Primer Equip és al complicat camp del Susannenc, diumenge a les 12'45h (veure prèvia).

 

CLASSIFICACIÓ ACTUAL DEL GRUP 5 DE QUARTA CATALANA

 

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode