CE VILASSAR - 'QUE NO FALTE DE NADA'

22.11.2012 09:57

EL CEVILASSAR AMB LA INICIATIVA SOLIDÀRIA "QUE NO FALTE DE NADA"

Si portes una joguina al CEVilassar - Cerdanyola CF et regalarem una entrada!

 

Des del Centre Esportiu Vilassar acostumem a ressaltar que intentem anar més enllà de la pilota, d'aquí ve precisament el nostre eslògan "Molt més que futbol". En aquest sentit, el proper cap de setmana tornem a tenir una nova mostra d'aquesta filosofia: el CEV s'ha convertit en un dels 90 col·laboradors principals de la iniciativa solidària "Que no falte de nada" (iniciativa que intenta recol·lectar joguines per fer-les arribar a diferents centres i hospitals  on hi ha nens que per Nadal necessitaran d'aquests regals per somriure i tenir les mateixes il·lusions que tots els altres nens).

Aquest diumenge 25 de novembre (12h) al Mpal de Vallmorena s'intentarà recol·lectar el màxim possible de joguines per fer-les arribar a aquesta iniciativa encapçalada i ideada per Lluís Messeguer. Precisament el mateix Lluís Messeguer estarà present en aquest partit de la onzena jornada de Primera Catalana i que ens enfrontarà al Cerdanyola del Vallès.  

 

Una joguina> una entrada

Si voleu accedir al partit gratuïtament només cal que porteu una joguina (per un nen d'entre 1-17 anys) i el CEV us facilitarà una entrada gratuïta per veure en directe l'atractiu encontre entre maresmencs i vallesans. A tot això també volem engrescar a totes les sòcies i socis de l'entitat, així com també a tots els nostres jugadors del futbol base. Els volem engrescar perquè vinguin al Mpal de Vallmorena i col·laborin portant alguna joguina. Al mateix temps que estaran col·laborant amb aquesta maca iniciativa solidària també estaran ajudant a fer més gran l'eslògan de 'valors CEV' del què parlàvem a l'inici.

 

Un autèntic partidàs

A tot això no podem oblidar la vessant esportiva i competitiva de l'esdeveniment. I és que al darrera hi tenim un dels partits més importants de la temporada. El CEVilassar segueix sense trobar la victòria i ja van molts partits en què ens quedem ben a prop dels 3 punts. Cert és que al davant tindrem a tot un Cerdanyola del Vallès: 2n classificat i en plena bona ratxa de resultats.

Foto de l'onze del Cerdanyola com a visitant - Pàgina web CFC.CAT

Però el què està clar és que el nostre Primer Equip no s'ha arrugat ni molt menys davant els forts de la categoria: empatant, d'entre d'altres, a complicats estadis com Avià (líder incontestable de 1a Catalana), Horta o Sant Cugat. A tot això, dins les moltes baixes que està patint l'equip en aquest tram inicial podem dir que per aquest matx tornarem a recuperar efectius. Així doncs, no s'espera una altra cosa que a un autèntic partidàs entre un dels primers classificats i un CEVilassar que anirà al 200% per intentar aconseguir, davant la seva afició, la merescuda ja, primera victòria de la temporada.

 

Junts tornarem a viure celebracions com la del gol olímpic de Joan Vives davant el Canyelles (temp 11-12) #somhicev

Un detallàs per part dels dos clubs

Abans de l'inici del partit els jugadors del Centre Esportiu Vilassar faran entrega, cadascun d'ells, d'una joguina al responsable de "Que no falte de nada ", Lluís Messeguer. Una iniciativa a la què, gratament, també s'hi ha unit el Cerdanyola del Vallés. I és que el Departament de Comunicació del Cerdanyola, un cop ha sabut que fèiem aquest acte, s'ha posat en contacte amb el CEV per fer-nos arribar que ells també faran entrega de joguines. Per tant, abans de donar inici al gran matx: viurem moments força especials i solidaris per part d'ambdues entitats. Des d'aquí, ja per avançat, volem agrair al Cerdanyola del Vallés aquest gest a l'hora d'adherir-se a aquesta iniciativa solidària.

 

En aquest sentit no cal dir que necessitem tot el vostre suport! Un suport que aquest diumenge tindrà doble premi: el de col·laborar amb "QUE NO FALTE DE NADA" i el d'empènyer a l'equip cap al primer triomf en lliga!!!!!!!

Que el somriure de tots aquests nens necessitats també sigui el somriure de la nostra primera victòria!

#somhicev! #somdelcev!

 

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode