CE VILASSAR 3-2 JÚPITER

13.01.2014 10:18

TRES PUNTS D'UN ALTRE PLANETA

  • El Primer Equip aconsegueix tres punts d’or davant un dels aspirants a l’ascens
  • Els nostres jugarien amb 10 jugadors des del minut 35 per l’expulsió d’Edu Marcel
  • Al descans s’arribava amb l’1-1 al marcador
  • A la represa el Júpiter s’avançaria però Larbi i Rodri li donaven la volta al marcador

 

David López - Partit vistós el que es va viure el passat diumenge a terres vilassarenques. El CE Vilassar va aconseguir 3 punts importantíssims que fan que la zona de descens sigui una miqueta mes lluny. El rival, per això, no ho va posar fàcil, un Júpiter situat a la part alta de la classificació buscava endur-se algun punt del Municipal.

 

La primera part començava amb domini visitant, però la sensació de perill la creava el CE Vilassar a les contres. En una d’aquestes contres va tindre la primera ocasió Loren. El davanter vilassarenc guanyava l’esquena rival però no acabava de definint de cara a porteria. El primer gol anava a ser local, Rodri fallava des dels 11 metres però Loren arribava abans que ningú al refús i marcava el primer pel CE Vilassar (1-0,min 17).

 L’alegria local no va durar massa ja que 12 minuts mes tard Xavi va marcar l’empat amb un autèntic golàs de falta directe. Arribàvem al minut 35 i els locals es quedaven amb 10, Edu Marcel va veure dues targetes grogues en tant sols 6 minuts, inferioritat numèrica a més de 45 minuts del final. Amb el resultat de 1-1 s’arribaria al descans.

 

 La segona part començava més moguda, i es que tant sols portàvem 7 minuts de la represa quan Makaay, ex-vilassarenc, marca un golàs olímpic, la pilota es colava pel segon pal de la porteria, fent així inútil l’estirada de Chueca (1-2, min 52)

 La reacció dels nostres no va trigar, i es que tant sols un minut després Larbi feia l’empat (2-2, min53) amb una bona internada a l’àrea. A partir d’aquest moment va ser el Júpiter qui va gaudir de més ocasions per avançar-se al marcador, però per una banda Chueca amb aturades de força mèrit, i per altra banda la incertesa de cara a porteria,  va propiciar que el conjunt barceloní sigués incapaç de concretar alguna jugada en un nou gol.

Qui no va desaprofitar l’ocasió va ser Rodri, el davanter vilassarenc guanyava l’esquena rival i no fallava el mà a mà davant Sergio. 

Restaven 10 minuts i el CE Vilassar guanyava per 3-2 amb 10 jugadors. Tot i que els visitants van tindre alguna que altre ocasió per empatar el partit, el marcador ja no es mouria i, per tant, els de Pedro Quijada s’emportaven 3 punts importantíssims.   

 

La setmana vinent el CEV es desplaça a Mollet, rival situat a 3 punts per sota dels nostres.  A terres vallesanes de ben segur que s’intentarà buscar una nova victòria per seguir amb aquesta bona ratxa.

 

FITXA TÈCNICA DEL PARTIT

CLASSIFICACIÓ I RESTA DE RESULTATS #1CAT1

 

MÉS FOTOGRAFIES

¡

 

 

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Haz tu web gratisWebnode