CE VILASSAR 3-1 LIVERPOOL

22.11.2015 22:56

THIS IS VALLMORENA!

  • El Primer Equip superava clarament al Liverpool i aconseguia la seva 4ta victoria consecutiva a Vallmorena
  • Els nostres van controlar el partit i el van deixar encarrilat amb tres gols al primer temps
  • A la represa el porter visitant seria el gran protagonista evitant una golejada verd i blanca

 

Possiblement no tingui l'energia d'Anfield Road, però Vallmorena és Vallmorena. I després de la dura derrota al camp del Singuerlín (calia refer-se) el millor que ens podia passar era tornar a jugar a casa, perquè jugant a casa les probabilitats de tornar a reprendre el camí del triomf anaven a ser molt altes. I és que els de Bruno Novkovic encara no han perdut cap partit com a local: de fet, només han cedit punts en dos partits (empats davant Grama i Turó). Un gran estat de forma com a locals que es va tornar a veure reflectit en el marcador del partit d’aquest cap de setmana: victòria clara (3-1) davant d’un bon Liverpool.

 

Primera part encarrilada

El conjunt visitant demostraria ser un equip valent, amb ADN, amb personalitat. Però el cert és que gairebé no gaudiria de clares accions de perill durant la totalitat de la primera part. La bona tasca defensiva de totes les línies vilassarenques faria que els visitants tinguessin moltes dificultats per generar accions de perill.

En canvi els nostres, amb ben poc podrien trenar accions ràpides per plantar-se en zona perillosa. De fet, la primera de les accions clares acabava en gol: era el minut 7 de partit i una assistència de Pol en profunditat era aprofitada per Dani per plantar-se davant del porter i definir a un costat (1-0, min7).

Malgrat les bones sensacions que estaven donant els de Bruno Novkovic i tot i veure que el Liverpool gairebé no tenia ocasions... Malgrat tot plegat, després del gol verd i blanc arribaria la reacció visitant: en una acció polèmica (per falta prèvia i per fora de joc) el Liverpool aconseguia fer arribar una bona centrada per definir i posar l’empat en el marcador (1-1, min13).

Tot i aquesta gerra d’aigua freda, els nostres a mida que anaven passant els minuts agafarien el control del partit: seguint sent seriosos al darrera i generant ocasions a dalt.

 

D’entre aquestes ocasions: els dos gols que deixarien encarrilada la victòria. El primer d’ells: obra de Christian, després d’un bon contraatac on el propi Chris combinava amb Dani i davant del porter aquest li tornava l’esfèrica perquè Christian marquès gairebé a porteria buida (2-1, min 21).

Abans del descans arribava un nou gol dels nostres. Novament amb Christian com a protagonista: una jugada per banda esquerra on l’extrem vilassarenc definia creuant l’esfèrica i aquesta acabava impactant en un defensa i introduint-se dins de la xarxa (3-1, min 41).

Entremig de tot plegat, un gran ensurt. Una trepitjada (sense voler) d’un defensa visitant sobre la mà del nostre davanter Uri Martí. El jugador vilassarenc abandonava el terreny de joc amb clars símptomes de dolor (en el seu lloc entrava Alberto). Aparentment una lesió greu que finalment es queda en una simple contusió a la mà (després de les corresponents proves mèdiques).

 

El porter visitant protagonista

La represa començava amb ocasions també clares pels nostres. També és cert que els visitants, tot i que amb comptagotes, també tindrien les seves aproximacions. En totes elles, però, un Nico inspirat i una defensa atenta, evitarien que els visitants retallessin distància en el marcador.

El qui també evitaria gols seria el porter visitant: incomptables ocasions de gol que acabarien amb aturades espectaculars del porter del Liverpool. Dani, Christian, Lara, Alberto, Marc, Casany... Serien molts jugadors verd i blancs els qui podrien marcar però veurien com el porter o els pals evitaven que arribés el gol de la sentència definitiva.

Al final, doncs, el marcador no es mouria i el partit acabaria morint amb el 3-1 favorable als nostres. Es confirma la bona ratxa de resultats com a locals (4 victòries) i al mateix temps també es confirma la reacció després de la darrera derrota a Singuerlín. La setmana vinent els de Bruno Novkovic es desplacen ben aprop: partit al camp del Premià de Dalt.

 

FITXA TÈCNICA

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ 3CAT4

 

MÉS IMATGES

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode