CE VILASSAR 3-1 AT SANT POL

18.05.2015 00:26

PASSADÍS I VICTÒRIA

  • Els jugadors verd i blancs campions (Primer Equip, Benjamí ‘A’ i Prebenjamí ‘B’) celebraven els seus títols davant l’afició
  • Tant grans com petits passaven per dins d'un emotiu passadís en honor als campions d'aquesta temporada
  • Els de Jaume Bonet s’imposaven per 3 gols a 1 davant d’un bon Sant Pol i tanquen la segona volta sense perdre cap partit
  • Els gols arribaven a la segona part: obra de Dani, Christian i Uri

 

El Primer Equip jugava aquest diumenge el seu últim partit de lliga i ho feia ja com a campió. Un Primer Equip que s’unia a dos campionats més: el del Prebenjamí 'B' i el del Benjamí ‘A’. Així doncs, s’aprofitava la circumstància per fer un dels passadissos més especials dels darrers anys: un passadís per on hi passarien els tres equips verd i blancs campions.

 Una autèntica festa que acabaria tenint un final rodó: amb una nova victòria dels de Jaume Bonet, un nou triomf per certificar un segon tram de temporada perfecte i una temporada, en sí, que haurà estat de somni.

 

La pilota verd i blanca

Els jugadors del futbol base campions rebien abans del començament del partit un regal per part del club: una pilota verd i blanca. Un preludi del què passaria durant tota la primera part. Amb el control total de l’esfèrica i sense gaires patiments a la zona defensiva.

Amb un Sant Pol ben posat al darrera, els de Jaume Bonet tractarien de portar la pilota d’un costat a un altre. Un fet que aniria desgastant, poc a poc, a un conjunt visitant que amb el pas dels minuts acabaria pagant car no tenir la pilota. 

Durant el primer temps arribarien forces ocasions de perill per part dels nostres, però cap d’elles acabava en gol.

 Casany provava amb un xut acrobàtic dins l’àrea, Gonzalo de cap i Gonzalo amb una bona rosca, Esteve per sobre de la barrera, Joan en un córner... Aquestes serien algunes de les accions més destacades en un primer temps que acabaria com havia començat: amb el 0-0 en el marcador.

 

Segona part amb gols

El segon temps seria més agraït de cara a porteria. Amb els dos equips castigats per l’excessiva calor, amb el pas dels temps s’anirien creant petites fissures a les defenses. El primer avís el donaven els nostres: dos xuts perillosos no acabaven en gol per ben poc. Fins al moment en què Marc Vila desplaçava per sobre dels defensors perquè Dani, després d’un greu error defensiu, definís perfecte i inaugurés el marcador (1-0).

Pocs minuts més tard, però, el Sant Pol reaccionaria i en un servei de cantonada aconseguiria posar l’empat en el marcador (1-1) gràcies a un gran remat de cap al primer pal. La parròquia verd i blanca es quedava un pèl gelada, i és que aquesta pràcticament havia estat la primera ocasió dels visitants i els blanc i vermells l'havien acabat transformant en gol.

 Un conjunt visitant que en algun contratac tímid generaria algunes dificultats però totes les jugades “de perill” acabarien en res gràcies a la bona actuació de la nostra línia defensiva. A tot això, l’entrada al terreny de joc de jugadors com Padilla o Christian aportaria a l’equip un pèl més de desequilibri i això faria mal a un Sant Pol que, finalment, acabaria cedint en el darrer tram del partit. 

I és que després d’una bona jugada de Lluís per banda dreta, la pilota aniria a parar al segon pal perquè Christian Muñoz, lliure de marca, acabés empenyent l’esfèrica al fons de la xarxa (2-1).

Un gol que retornava l’esperança a poder tancar la temporada amb una nova victòria. Un triomf que s’acabaria segellant gràcies a una nova jugada amb protagonistes similars: Lluís per Christian i aquest per Uri. Uri empenyava la pilota cap dins i sentenciava el partit amb el tercer gol verd i blanc (3-1).

D’aquí fins al final destacarien les internades entre-linies per part de Padilla, les continues incorporacions per part de Lluis des del lateral dret o les ocasions generades a pilota aturada.

Al final, victòria per 3 a 1 davant un bon Sant Pol. Un triomf que serveix per tancar la temporada amb uns números de gran campió de lliga. Amb 72 punts, sent el equip menys golejat, sense conèixer la derrota des del novembre del 2014 i amb l’ascens a la 3a Catalana a la butxaca. 

La setmana vinent el Primer Equip començarà la seva aventura a la Copa Catalunya (encara pendents de sorteig, serà una eliminatòria a partit únic).

 

FITXA TÈCNICA DEL PARTIT

CLASSIFICACIÓ I RESULTATS 4CAT5

 

MÉS FOTOGRAFIES (PASSADÍS, PARTIT, XUTA I GUANYA)

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode