CE VILASSAR 3 - 1 Adrianense

10.11.2010 10:04

VICTÒRIA, FESTA I LIDERAT

La setmana passada es va aconseguir guanyar per 1 a 3 al camp del Poblesec. I aquesta setmana tocava confirmar la victòria a domicili amb tres punts a casa. I així va ser, i el passat diumenge es va aconseguir tornar a guanyar i a més a més es va fer repetint el marcador de Poble Sec. En aquest cas a casa i davant l’Adrianense, al vèncer, novament, per 3 gols a 1.

El partit estava marcat per molts factors que podien influenciar l'actitud i el joc dels nostres jugadors. El primer factor, i més important, era el fet de saber que el dia abans havia punxat el líder: la Unificació Llefià havia perdut a camp del Molletense (2-1); la qual cosa feia que si el nostres aconseguien puntuar se situarien per davant dels badalonins (i en cas de victòria, com a líders destacats). A això hi hem de sumar el fet que durant aquell diumenge es va celebrar la presentació d'equips de la nostra entitat i el partit davant l'Adrianense formava part del cartell d'aquella jornada festiva. L'entrenador, Toni F Corominas, era conscient que els jugadors podien sortir força nerviosos, ja que hi hauria una afluència de públic molt important i a més a més semblaba que estaven "obligats" a guanyar per diferents motius: jugaven a casa, l'afició havia respost i a més a més es podien situar líders.

Però al cap i a la fi cap d'aquests condicionants van perjudicar als nostres. Sinó que més aviat al contrari. Es va jugar una de les millors primeres parts, gràcies  en gran part a la pressió ofensiva sobre la línia de creació de l'Adrianense. I és que als visitants no els durava la pilota més de 10 segons. Fruit d'aquesta pressió i del bon joc de l'equip, al final va acabar arribant un excel·lent gol, obra de Jonathan després d'una bona jugada en profunditat que acabaria amb una passada enrere que Vives, intel·ligentment, deixaria passar per sota les cames per a què el Jonathan acabés creuant l'esfèrica sense que Emilio, porter rival, poguès fer res per evitar el gol. Després d'aquesta meravella de gol, més i més bon joc del Vilassar. Tot i això, un error en el joc aeri va propiciar un refús dins l'àrea petita que va fer que la pilota quedés franca per a un jugador visitant (Jouni) que va engaltar la pilota i va marcar, per a la sorpresa de tots, l'injust empat a 1. Així s'arribaria al descans del matx.

La segona part va estar un pèl més igualada i el Vilassar, veient que havia estat tant superior a la primera part possiblement no va sortir amb tanta empenta com a l'inici del partit. A això hi hem de sumar el fet que l'Adrianense juntés línies i la fluidesa del joc fos més dificultosa. Així doncs a partir de llavors els nervis provocarien que gran part de les jugades verd i blanques se centressin en passades en profunditat. Al final els nervis podrien haver matat als nostres perquè els minuts passaven i, tot i les ocasions, no s'acabava de matar el matx. Però al minut 75 de partit un inspirat Jonathan va estar molt viu en una passada en profunditat i va aconseguir quedar-se sol davant de Emilio per aprofitar els bots de la pilota i clavar-li una excel·lent baselina. Aquest gol era la recompensa al bon joc desplegat pels homes entrenats per Toni F. Corominas. Més tard arribaria el gol del vetarà Ito, també de baselina.

Per tant, doncs, tot i les complicacions que va suposar l'injust gol del Adrianense, els nostres van ser capaços de reaccionar (encara que no aviat) davant aquesta adversitat i van aconseguir una victòria que per una banda arrodonia la festa del diumenge i d'una altra banda ens regalava el liderat de grup.

 

A partir d'ara, finals i només finals. I és que la privilegiada posició de líder fa que els rivals es motivin encara més davant els partits en que s'enfrontin als nostres.

Aquesta setmana defensem liderat a casa del Lloreda (diumenge 14 de Novembre a les 12h, en directe per Ràdio Vilassar de Dalt)