CE VILASSAR 3-0 CE DISTRICTE 030

12.10.2015 01:50

PER FI... PRIMERA VICTÒRIA!

  • El CE Districte arribava a Vilassar com a coolíder de la lliga i no podia emportar-se cap punt
  • El Primer Equip del Centre Esportiu Vilassar aconseguia marxar al descans amb un clar 2-0 favorable (Lara i Uri)
  • A la represa Lara sentenciava amb el 3-0 i el Districte es quedava amb un home menys

 

Ha trigat però ha arribat. Han hagut de passar 6 jornades de lliga per aconseguir sumar el primer triomf en aquest debut a la 3a catalana. Un triomf que s’ha fet esperar però que arriba de manera merescuda i contundent: amb el bigolejador Lara com a protagonista, amb el retorn somiat  d’Uri i amb molt bones sensacions en línies generals de l’equip. I tot plegat, davant d’un dels equips aparentment més en forma de la competició: el fins ahir coolíder Districte 030. De fet, el conjunt barceloní només havia perdut punts en la seva visita al complicat camp de la Funda Grama (en la resta d’encontres sempre havia guanyat).

 

Gol de falta clau

Els inicis del partit feien preveure un encontre igualat i en què la intensitat a la zona del mig de camp provocaria moltes pèrdues en ambdós equips. De fet, la forta pressió dels visitants va obligar a buscar pilotes en llarg per part dels nostres.

Entremig de tot plegat arribaria un moment clau del partit. Una falta propera a la frontal de l’àrea i que seria executada molt hàbilment per Àlex Lara: el jugador verd i blanc enganyava al porter i picava gairebé ras al seu pal, amb una forta rosca que portava l’esfèrica al fons de la xarxa (1-0, min19).

Aquest gol no només seria clau per aportar confiança als nostres, sinó que també seria important perquè els visitants comencessin a arriscar molt més i deixessin més espais lliures que acabarien aprofitant els de Bruno Novkovic. De fet, en pocs instants arribava el segon gol verd i blanc. Una pilota llarga per Christian Muñoz que, des de línia de fons, centrava l’esfèrica de manera acrobàtica perquè Uri superés al porter rival amb un gran remat de cap (2-0, min26).

El Districte 030 quedava realment tocat amb aquest segon gol i els nostres gaudirien de més aproximacions per sentenciar el partit abans del descans. Buitrago possiblement tindria la més clara de totes però el seu xut des de l’interior de l’àrea marxava desviada quan semblava que ho tenia tot de cara per marcar.

 

Lara sentencia, la resta perdonen

La represa estaria clarament marcada per dues accions claus: el tercer gol verd i blanc i la segona groga (i expulsió) del capità del Districte 030. El conjunt barceloní, que havia gaudit de poques accions de perill (ben contrarestades per una gran defensa verd i blanca), a sobre es quedava amb un jugador menys al minut 65 de partit. Una segona groga que arribava com a conseqüència de les moltes faltes fetes per un equip visitant que no estava tenint el seu partit i que es mostraria excessivament dur en algunes accions.

Abans de l’expulsió havia arribat el gol d’Alex Lara. El bigolejador verd i blanc aprofitava una gran passada a l’espai de Uri Martí per encarar al porter i definir a ras de pal (3-0, min60).

D’aquí fins al final, moltes ocasions de gol per ampliar la renda en el marcador. Cap d’elles, però, acabaria sent aprofitada i el partit es tancaria amb el 3-0.

Amb aquesta victòria els nostres confirmen el seu bon paper com a locals. Recordem que abans d’aquest triomf, els de Bruno Novkovic es van quedar en dues ocasions a les portes dels tres punts: empat in-extremis tant del Turó com de la Funda (1-1 en tots dos casos). Després d’haver superat al Districte, el Primer Equip surt de la zona de descens i ja pensa en sumar en el seu proper desplaçament: dissabte vinent al camp del Cabrera de Mar (16’45h).

 

FITXA TÈCNICA DEL PARTIT

RESULATS I CLASSIFICACIÓ 3CAT4

 

MÉS FOTOGRAFIES

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode