DE PRIMERA!!!!

• El Primer Equip va superar clarament al Montcada davant de la presència de moltíssims afeccionats verd i blancs.
  • Finidi, Toni Martín i Xavi Torrent eren els autors dels gols locals.
  • Els de Pedro Quijada sumen 15 dels darrers 18 punts que s’han jugat i agafen aire respecte la zona de descens

David López - "De primera". Sí. Així podríem descriure el partit d’aquest diumenge. Una victòria “de primera” davant una afició, també, “de primera”. I és que el CE Vilassar, immers en l'objectiu de seguir sent "de primera" l'any vinent, va tornar a fer els deures a Vallmorena i els de Pedro Quijada i Edu Reyes van imposar-se per 3 gols a 0 a un rival directe per la permanència “a primera” com el CD Montcada. Els vilassarencs, empesos, com dèiem, per una afició entregada com mai (amb la tribuna plena, amb grada jove i grup d’animació ‘Stromboli’), van tornar a realitzar un partit molt complet, sense errades en defensa i amb molta pólvora a la zona atacant: on Xavi Torrent va tornar a ser el més destacat i on Toni Martín i Finidi van tornar a sentir-se molt importants per l’equip. Amb aquesta victòria els vilassarencs porten guanyats 15 dels últims 18 punts, i això ha provocat agafar oxigen i optimisme per encarar els darrers i vitals partits de la temporada.

La primera part

Començava la primera part amb un CE Vilassar un pel nerviós, sense acabar de generar el seu futbol i sense crear clares ocasions de perill. Per altra banda el Montcada tampoc posava a prova a Marc Chueca, per tant cap dels dos equips estava mereixent alguna cosa més. El marcador el va inaugurar Finidi al minut 19, el jugador vilassarenc va aprofitar una falta a la frontal de l’àrea per fer el primer.

A partir d’aquest moment els de Pedro Quijada van gaudir de més ocasions de perill sobre la porteria de Buetas, però la falta de precisió davant la porteria visitant en els moments decisius no va deixar que el CE Vilassar augmentés la distància en el marcador (la més clara de totes va ser una de Xavi Torrent: qui davant la sortida del porter va provar una vaselina que acabaria marxant per sobre del travesser).

A tot això, el Montcada generava perill a pilota aturada, però una sòlida defensa local va evitar l’empat abans dels primers 45 minuts. Amb el resultat d’1-0 s’arribaria al descans.

La represa

La segona part començava totalment diferent a la primera, el CD Montcada apretava per aconseguir l’empat i el CE Vilassar ben tancat al darrera buscava sentenciar el partit a les contres. Va ser en un d’aquests contraatacs quan un imperiós Xavi Torrent, després de desfer-se d’un defensor, habilitava a Toni a la banda esquerra per fer el segon (2-0, min55).

Tot i això, el Montcada seguia insistint i buscava un gol per entrar un altre cop al partit i posar la por al cos dels vilassarencs: la més clara pels visitants va ser un xut llunyà que, direcció escaire, acabava sent desviat a córner per Marc Chueca.

La sentència va arribar al minut 75 quan Xavi Torrent va emportar-se, d’esperò, una pilota aèria davant de la defensa local i es va quedar sol davant de Buetas, xut ras fregant el pal per fer el tercer.

Ara sí que sí, el visitants estaven morts, però encara van tenir l’opció de retallar distancies al marcador: ratllant el temps reglamentari disposarien d’un penal a favor que finalment el travesser de la porteria de Chueca va rebutjar de la línia de gol cap en fora. Amb el resultat de 3-0 s’arribaria al final del partit.

Amb aquesta victòria el CE Vilassar dóna un pas més cap el seu objectiu, salvar la categoria. La setmana vinent ens visita el CE Farners, rival situat a mitja taula però que no ho tindrà fàcil per endur-se punts de Vallmorena (si guanyem els sobrepassem a la classificació).