CE VILASSAR 3-0 AT MASNOU

22.02.2015 22:51

NOVAMENT SOMRIUEN A LA SEGONA PART...

  • El Primer Equip marca els tres gols a la represa i després d’un primer temps fluix
  • Joan Egea inaugurava el marcador i Christian Múñoz sentenciava amb un doblet
  • Els de Jaume Bonet acumulen dues jornades seguides guanyant gràcies a les bones represes

 

El fort vent a Vallmorena convidava a pensar en què no es veuria un gran partit de futbol. Però el què no es podia arribar a pensar era en veure una primera part tant i tant fluixa. Possiblement un dels primers temps amb més desencert i amb menys joc del què portem de temporada. Malgrat això, els nostres es tornaven a guardar una versió millorada per a la segona part. Com ja va passar en la setmana anterior (a Iluro) els de Jaume Bonet arrivaben al descans amb el marcador sense inagurar-se i trencaven la igualtat durant una represa de molt més nivell.

 

Durant la primera part, tot i no mostrar un excel·lent nivell futbolístic, els verd i blancs gaudirien de constants arribades per posar perill sobre la porteria rival. Algunes pilotades llargues en què Uri arribava molt just davant de la sortida del porter, dues bones accions en què Lluís no definia bé, un xut desviat de Christian des del balcó de l’àrea, un altre de Lara que tocava en un defensa i que no acabava al fons de la porteria per ben poc o també dues accions de qualitat de Saúl que acabaven sent tallades amb falta per part dels masnovins (una podria haver estat penal, però no es va xiular).

Per part dels visitants alguna acció aïllada però cap d’elles clara. Un xut llunyà que marxava molt desviat i alguna jugada individual que acabaria o bé amb alguna falta o bé amb pèrdues de pilota visitants.

 

Una segona part efectiva

A la represa l’energia semblaria una de ben diferent. Amb més insistència, les idees una mica més clares i amb sort de cara a porteria. I això que serien els visitants els primers en apropar-se: un xut als núvols en una bona contra, acabaria sent la única ocasió de perill per part de l’Atlètic de Masnou.

El gol verd i blanc arribava a pilota aturada, una centrada que acabava amb l’esfèrica solta a l’interior de l’àrea i amb Joan Egea finalitzant entremig d’un bosc de cames i enviant la pilota al fons de la xarxa.

Amb aquest gol i amb l’internada d’alguns recanvis al terreny de joc, es veuria a un Primer Equip molt més endollat i amb més confiança en totes les seves accions. Uri seguiria gaudint d’accions de perill en què el porter visitant seria el protagonista aturant una ocasió rere l’altra. També ho intentava Xavi Cusidó des de lluny però sense sort. Tampoc tindria sort Dani, qui incorporat al terreny de joc des del segon temps, seria dels jugadors més actius i amb més ocasions de gol: una en què li treien el gol sota pals i l’altra en què enviava l’esfèrica al pal (després d’una excel·lent acció combinativa).

 

Tot el contrari passaria amb Christian Muñoz, qui tenia guardats dos regals en forma de gol. El primer després d’una gran acció individual en què acabava definint perfecte (amb una gran rosca al segon pal). I el segon dels gols, un lliure directe que entrava dins la porteria fregant el travesser. 

Un gol que tancava un partit en què els nostres no van caure en el parany d’un equip contrari que, ja a l’anada, ens va treure del partit amb un joc subterrani i molt allunyat del futbol que més ens convé. De fet, en aquesta ocasió aquest joc dels visitants es veuria penalitzat amb dues expulsions al tram final: dues entrades molt dures que deixaven als masnovins amb només 9 jugadors.

 

FITXA TÈCNICA DEL PARTIT

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ 4CAT5

 

MÉS FOTOGRAFIES

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode