• Novament igual que a Mollet: 2-0 favorable i remuntada vallesana per empatar 2-2
  • Rodri, bigolejador, posava en avantatge als nostres molt aviat
  • Àlex retallava distàncies abans del descans i Altimira empatava al final del partit
  • Marc Gasulla (Juvenil ‘A’) debutava amb el Primer Equip a la 1cat1
  • Els jugadors del Primer Equip (imatge) dedicaven el primer gol al servei de premsa del club. I des del web aprofitem per agraïr el detall i donar la enhorabona a tota la plantilla per aquesta gran temporada i aquest gran gest! MOLTÍSSIMES GRÀCIES!

David Casany - Amb la permanència ja segellada en l’anterior jornada, ara només restava per veure a jugadors menys habituals (o que han disposat de menys minutatge) així com també existia la possibilitat d’escalar posicions dins una taula classificatòria molt igualada. Si es volia acabar amb bon sabor de boca davant l’afició, això per ben poc no s’aconseguiria. Un gol d’Altimira a les acaballes del partit impedia que els de Pedro Quijada s’acomiadessin de la temporada amb una victòria. Un triomf que, d’haver-se donat, hagués estat del tot just. La pilota aturada, però, aquest diumenge ens acabaria castigant en excés i com ja va passar a l’anada: els nostres es deixarien remuntar un 2 a 0 favorable. Finidi en temps afegit tindria en les seves botes els tres punts: però primer Compte (amb una gran aturada) i després l’àrbitre (anul·lant el gol) impedirien que Fini acabés convertint-se en l’heroi de l’últim partit de lliga.

Una primera part verd i blanca

Possiblement un dels inicis més impecables de la temporada: i és que al minut 12 els nostres ja guanyaven per 2 gols a 0; totes dues dianes obra de Rodri. I això que el Mollet començava provant a Artur i forçant un servei de cantonada al primer minut de l’encontre. Però en la següent jugada Finidi servia una assistència excepcional (entre línies) perquè Rodri es plantés davant Compte i el superés per inaugurar el marcador (1-0, min2).

En pocs instants, després d’intents per part de Finidi o Xavi Torrent, arribaria el segon gol de la matinal: novament era Rodri qui marcava, en aquesta ocasió després d’una gran jugada de Yustos (qui després d’una sotana posava una gran centrada amb l’exterior). El lateral esquerra assistia i Rodri definia des de l’interior de l’àrea.

Albert Càmara, míster del Mollet, veia als seus amb mals ulls i és per això que ja al minut 23 mouria fitxa per fer entendre al 11 titular vallesà que calia canviar. La primera substitució arribava veient com entrava Paredes per Maverick. A partir de llavors el Mollet posava una marxa més i en poca estona aconseguia retallar distàncies a pilota aturada: servei de cantonada, Àlex s’alça per sobre de tothom i amb un remat de cap inapel·lable enviava l’esfèrica al fons de la xarxa (2-1, min 26).

D’aquí fins al final de la primera part: destacar fins a tres ocasions de perill. Una bona aturada d’Artur i finalment dues clares pels nostres: un remat acrobàtic de Xavi Torrent i un gol anul·lat a Marc Reyes per fora de joc.

Represa igualada, resultat injust.

El Mollet, conscient del seu mal inici de primera part, iniciava la segona amb molta més energia, empenta i seguretat defensiva. De fet, fins a ben entrada la segona part els nostres no gaudirien de cap ocasió de perill: la primera seria obra de Xavi Torrent, amb un xut molt desviat i després d’una gran acció individual. Abans d’aquesta acció perillosa verd i blanca, els visitants gaudiren de certa part de la iniciativa i també d’algunes oportunitats per estar a prop de l’empat. Amb Artur inspirat i amb una bona defensa, però, el Mollet no acabava tampoc de tenir grans ocasions. La més clara una falta lateral que rematava Cristian al segon pal (sense conseqüències).

Després d’aquest inici clarament vallesà a la 2a part, els de Pedro Quijada acabarien tornant a agafar la iniciativa i les ocasions vallesanes acabarien desapareixent de totes totes. De fet els visitants tallarien amb forces faltes moltes accions de transicions ràpides dels nostres.

Això sí, al final de tot, una acció molt desafortunada ho canviava tot.

Artur aturava amb una gran intervenció: grans reflexes els del nostre porter verd i blanc: ja que li xutaven des de l’interior de la mateixa àrea. I poc després d’aturar i enviar  a servei de cantonada... El Mollet servia un córner i la pilota acabava caient al segon pal perquè Altimira, per a decepció dels locals, acabés empenyent l’esfèrica al fons de la xarxa (2-2, min 86).

A falta de pocs instants per acabar el partit la darrera empenta la realitzaria el nostre equip: amb fins a 3 ocasions molt clares per Finidi. Primer aturava acrobàticament Compte (Finidi rebia la pilota després d’una gran acció individual de Toni Martin) i després el linier li anul·lava la diana a Fini: centrava Rodri i segons el assistent la pilota amb rosca per fora. Una llàstima perquè Finidi havia engaltat perfecte la pilota i havia marcat un gran gol). La tercera ocasió consecutiva per Finidi l'acabaria desviant a córner un defensa...

Després d’aquestes tres clares accions de perill, el juvenil Gasulla acabava tenint la darrera de les oportunitats: en el dia del seu debut al Primer Equip, Marc Gasulla realitzava el últim xut del partit: engaltava la pilota al balcó de l’àrea però enviava l’esfèrica per sobre del travesser. Els nostres ho intentarien fins al darrer instant però l’empat acabaria sent definitiu.

Amb aquest empat, doncs, es diu adéu a la temporada 13-14. Un curs on els de Pedro Quijada i Edu Reyes han aconseguit novament una històrica i molt meritòria permanència a la 1a catalana. Per tant, no queda una altra que felicitar a tot el Primer Equip i dona'ls-hi les gràcies per aquesta nova fita aconseguida. I també, perquè no, gràcies per dedicar aquest gol i per moltes coses més que han anat lligades al servei de premsa del club. Ha estat un plaer treballar amb tots ells en aquesta temporada.