• El CE Vilassar guanya 3 punts d’or contra un rival directe
  • Un inspirat Xavi Torrent marca el doblet de la victòria a la primera part
  • Abans del descans l’Avià reduïa distàncies en el marcador
  • Sòlids en defensa i amb un Marc Chueca espectacular, els 3 punts es van quedar a casa

David López - Després d’una setmana de descans, el CE Vilassar tornava a tenir un partit crucial a Vallmorena. Els de Pedro Quijada que no perdien des de mitjans de febrer com a locals, no deixarien escapar els tres punts davant l’Avia. Amb aquesta victòria els vilassarencs surten de la zona de descens a només 5 partits d’acabar la temporada.

Començava la primera part amb un CE Vilassar valent, atrevit i generant constantment ocasions de gol. Portàvem només 13 minuts de joc i els nostres ja avisaven, servei de cantonada que treu la defensa visitant, la pilota queda morta a la frontal i Yassin engalta un xut que no entra per ben poc. El segon avís el donava Xavi Torrent, el davanter vilassarenc es queda sol davant Lluis (porter Avià) i el xut marxa per sobre del travesser. El domini i les ocasions locals eren constats així que era qüestió de temps que el CE Vilassar marquès el primer.

Era al minut 18 quan Finidi centra una falta lateral al primer pal, la pentina Reyes cap al segon i Xavi Torrent empeny la pilota per fer el primer. El segon gol arribaria també de les botes de Xavi Torrent, el davanter local aprofita una errada defensiva visitant per augmentar la distancia al marcardor. Arribariem al minut 35 i el CE Vilassar ja guanyava per 2-0.

A partir d’aquest moment les ocasions practicament deixarien d’existir, cap dels dos equips generava perill a la porteria rival, però va ser a l’última jugada de la primera part quan l’Avià va retallar distancies, pilota penjada de del seu propi camp a l’àrea de Chueca que Revilla remata al fons de la xarxa. Amb el resultat de 2-1 s’arribaria al descans.

La segona part va ser totalment diferent a la primera, el CE Vilassar pràcticament no generava ocasions de perill i per tant, l’Avià estava cada cop més còmode en el terreny de joc. L’ocasió més clara d’aquesta segona part la va tindre Finidi, després d’una bona centrada de Larbi.

L’Avià cada cop apretava més però els nostres, forts al darrera i amb un Marc Chueca fent parades de mèrit no va deixar a l’Avià emportar-se cap punt de Vallmorena. Els visitants penjant pilotes a l’àrea van generar dubtes a la defensa local, però el CE Vilassar a les contres també creava perill. Va ser en una d’aquestes contres al minut 89 quan els visitants es quedaven amb 10, Lorca era expulsat per doble amonestació. Amb el resultat de 2-1 s’arribaria al final del partit.

Els de Pedro Quijada i Edu Reyes surten del descens a falta de 5 jornades per acabar la temporada. La setmana vinent el CE Vilassar es desplaça al camp de la Unificacó Llefià, equip situat a la zona vermella.