ES FAN FORTS A VALLMORENA!

• El Primer Equip segueix sumant punts com a local i davant de l’Arenys aconseguia la seva segona victòria consecutiva a Vallmorena
  • Buitrago avançava als nostres amb un gran llançament de falta però abans del descans un bon Arenys posava l’1-1 al marcador
  • La igualada es trencaria a pilota aturada: Lara servia una falta lateral i Dani pentinava l’esfèrica al fons de la xarxa
  • Al darrer tram del partit l’Arenys intentaria marcar el gol de l’empat però es quedava amb 10 jugadors i les ocasions clares de perill acabarien sent pels nostres

Al davant hi teníem un repte important: puntuar per tercera jornada consecutiva i, a poder ser, aconseguir la segona victòria seguida com a locals. I al final s’aconseguiria. I va costar, va costar molt. L’Arenys va dominar gran part del partit però al segon temps gairebé no gaudiria d’ocasions clares de gol i s’acabaria quedant amb 10 jugadors. Els nostres aprofitarien la pilota aturada per fer mal i Buitrago i Dani marcarien dos gols que acabarien donant el segon triomf de la temporada als de Bruno Novkovic.

Domini de l’Arenys, resultat igualat

La primera part si va tenir algun dominador aquest va ser l’Arenys. Els visitants voldrien cuidar molt més l’esfèrica i en canvi els nostres intentarien fer mal amb un joc més directe: amb bones passades a l’espai i recuperant pilotes en zona de perill. L’Arenys tindria dues ocasions molt clares per marcar al primer temps: incomprensiblement quan ho tenien tot de cara per anotar, els seus xuts marxaven desviats.

Els visitants tenien perill amb bones jugades trenades. Els nostres, en canvi, generaven accions perilloses a pilota aturada. Primer Uri amb un gran remat de cap que aturava el porter i després Buitrago.. Aquest amb més sort! I és que Buitre aconseguia foradar la porteria visitant amb un excel·lent llançament de falta que superava al porter arenyenc per posar el 1-0 al marcador abans del minut 25 de partit.

A partir d’aquí l’Arenys aconseguiria incrementar el seu control de l’esfèrica i gràcies a aquestes constants accions d’atac acabarien trobant el camí del gol: una bona jugada trenada que, després d’un error en un refús de la nostra defensa, acabava amb la pilota a dins l’àrea perquè acabessin definint al fons de la xarxa (1-1 min44).

Represa d’anada i vinguda, gol verd i blanc de Dani

Com ja va passar a Cabrera en l’anterior setmana, i com acostuma a passar en molts més escenaris d’aquesta categoria.. La segona part ens tornaria a regalar uns minuts de clara alternança en el control de l’esfèrica i en la creació d’accions de perill. Per part dels nostres arribaríem a comptabilitzar fins a 4 ocasions claríssimes de gol durant la represa, però les bones intervencions de la seva defensa i les bones aturades del porter visitant evitarien molts més gols dels nostres.

Però amb una de les ocasions generades ja en vàrem tenir suficient. Amb un cop de cap impecable, un cop de cap inapel·lable, espectacular. Una gran centrada de Lara que acabava sent pentinada des del punt de penal per Dani. Un Dani que enviava l’esfèrica directe al segon pal, lluny de l’abast del porter de l’Arenys (2-1, min 72).

Des d’aquí i fins al final de l’encontre, l’Arenys intentaria agafar novament les regnes del partit però li seria complicat fer-ho. Tot plegat per la bona tasca defensiva de tots els nostres jugadors i també per l’expulsió d’un dels jugadors arenyencs al tram final de la represa (doble groga).

La segona part només ens donaria ocasions de perill per part dels verd i blancs i moltes de les accions de ràpids contraatacs serien aturades amb força duresa per part d’un conjunt visitant que veia, impotent, com anaven passant els minuts i no podia fer res per evitar la derrota a Vilassar.

Al final, victòria dels nostres i tres punts que ens fan seguir afagant aire a la classificació. De fet, amb aquesta victòria superem al rival d'ahir i ens situem en 13 posició, amb 9 punts sumats i a molt poca distància de la zona intermitja de la taula. La setmana vinent els de Bruno Novkovic visiten el camp del Canyelles. Un camp on els nostres voldran sumar la seva primera victòria lluny de Vallmorena. Fàcil no serà, és un camp petit i al davant hi serà un rival que vol deixar la cua de la classificació i que a casa ha arribat a empatar amb equips com la Fundació Grama.