CE VILASSAR 1-1 UE VIC

24.03.2014 09:24

  NO ARRIBA LA VICTÒRIA, SÍ LES BONES SENSACIONS

  • El Primer Equip empata davant el Vic malgrat gaudir d’oportunitats per guanyar
  • Marc Chueca i Rodri protagonistes al primer temps: un aturant i l’altre marcant
  • A la represa una genialitat de Pol Coll posava l’empat al marcador
  • Cap al final de l’encontre Rodri i Bruno a res estarien del gol de la victòria

 

David Casany - Retrobament amb les bones sensacions, però no pas amb la victòria. Una llàstima perquè amb el gol de Rodri (1-0) i amb el saber estar de l’equip semblava que seria suficient per poder sumar tres punts vitals. Fins i tot la victòria semblava possible després de la igualada per part de Pol Coll (1-1). I és que la resposta dels nostres davant el gol visitant va ser molt bona i els verd i blancs van acabar protagonitzant una gran darrera empenta per intentar aconseguir un triomf que, malgrat desitjar-lo però, no acabaria arribant.

 

Així doncs, els de Pedro Quijada segueixen sense aconseguir sumar els 3 punts i la sequera de victòries segueix allargant-se massa. Malgrat això, insistim en què les sensacions davant el Vic van ser del tot positives: ben posicionats al camp, seriosos en defensa, sense concessions i amb arribades a la porteria rival; en definitiva: amb opcions de victòria fins al darrer instant de l’encontre. Novament, doncs, es va veure aquell CE Vilassar que mereix competir fora de la zona vermella de la taula. Aquestes bones sensacions hauran de servir per afrontar amb més optimisme els propers compromisos, les properes finals: el més imminent, aquest següent cap de setmana a La Jonquera.

 

Rodri colpeja primer

Molt migcampisme, o això s’acostuma a dir quan no acaben d’arribar les oportunitats ni per a uns ni per a d’altres. Amb poca precisió quan tots dos equips arribaven a tres quarts de camp i amb les línies defensives molt ben situades i sense concedir gairebé cap acció de clar perill al rival.  Dins d’aquesta igualtat destacar el desbordament de dos jugadors: un inspirat Larbi per banda dreta en el costat local i pel que fa als visitants un Puigdesens molt actiu per banda esquerra. 

Màxima igualtat fins que Rodri caçaria l’esfèrica a tres quarts de camp i enviaria la pilota per sobre del porter Fran per inaugurar el marcador amb una gran obra d’art (1-0, min27). 

El partit feia bona pinta: amb la nostra línia defensiva endollada i refusant totes les accions en què els vigatans intentaven crear perill: gran treball sobretot dels nostres dos centrals, Marc Reyes i Kiku Parcerisas. A tot això abans del descans podrien haver arribat dos gols més: l’un per part dels visitants i l’altre per part nostre. Chueca evitava el gol de l’empat visitant quan s’estirava i treia una gran mà després d’un xut ras de Puigdesens que anava cap dins. I poc després era Rodri qui xutava massa creuat i enviava l’esfèrica a fora, llepant el pal esquerra de la porteria de Fran.

A la segona meitat les ocasions tampoc escassejarien i es veuria un bon espectacle sobre el terreny de joc. Només iniciar la 2a part, des del cercle central, xutaven els osonencs intentant sorprendre a Chueca, però l’esfèrica marxava per sobre del travesser. Acte seguit eren els de Pedro Quijada els qui podrien haver marcat: remat de cap de Marc Reyes en un servei de cantonada què els visitants aconseguien treure sota pals. 

 A partir d’aquí intercanvi de cops d’uns i d’altres però amb un Vic encara més insistent en trobar el gol de l’empat, una insistència que tindria premi gràcies a Pol Coll: el jugador osonenc marxava de tres defenses verd i blancs i definia perfecte per posar taules a l’electrònic (1-1, min62).

A partir d’aquí cert que els vigatans tindrien dues ocasions per marcar: una la treia Marc Chueca (novament providencial) i l’altra l’allunyava a servei de cantonada Kiku Parcerisas. Malgrat aquestes dues accions, la gran tasca defensiva dels nostres convidava a pensar que el Vic ja no marcaria cap diana més. 

Pel que fa al rendiment verd i blanc en termes ofensius cal destacar que l’empenta en el tram final seria clarament nostra: amb un CEV bolcat a l’atac i amb constants aproximacions de perill. Els canvis, alguns substituint a jugadors amonestats, també serien de caire clarament ofensiu: refrescant la zona d’atac i donant aire de tres quarts cap endavant. Cobo, abans de ser substituït, es plantaria davant Fran i acabaria marcant però ho feia en fora de joc...

 Més endavant Pol Victòria i Peke combinaven per trobar la potència aèria de Xavi Torrent però els visitants aconseguien refusar.

 I ja cap al tram final de l’encontre un Bruno lluitador i un Rodri amb olfacte serien els protagonistes de les darreres grans oportunitats de gol: a Bruno li aturava el seu xut Fran i a Rodri se li anava l’esfèrica per sobre del travesser quan ja ho tenia tot per marcar...

Finalment, ni uns ni altres aconseguien trencar l’empat i amb el 1-1 s’arribaria al xiulet final de l’àrbitre. Un empat treballat però que possiblement sap a poc per a les necessitats verd i blanques.

 

FITXA TÈCNICA DEL PARTIT

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ 1CAT1

MINUT A MINUT DEL PARTIT

 

MÉS FOTOGRAFIES

 

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode