S'ACOSTUMEN A PUNTUAR

• Només Montcada i Sabadell 'B' (1-0) han superat als nostres en els darrers dos mesos
  • El CE Vilassar segueix sumant i en aquesta ocasió davant un rival directe: el CF Lloret
  • La mala notícia: el gol visitant; altre cop a pilota aturada.
  • La bona nova: un autèntic golàs d'un, cada cop més inspirat, Rodri (1-1 al minut 58)

David López - El CE Vilassar buscava seguir sense encaixar una derrota al municipal de Vallmorena, i es que feia ja més de 2 mesos que el vilassarencs no deixaven escapar cap punt de terres maresmenques. El rival d’aquest diumenge era el CF Lloret, equip situat a la part baixa de la classificació. Tots dos equips buscaven sumar els 3 punts per agafar una mica d’oxigen i allunyar-se de la zona de perill.

El partit començava força bé pels nostres, el domini de pilota era local i per tant les ocasions no tardarien en arribar. Una de les primeres ocasions la va tindre Rodri, el davanter vilassarenc va voler superar per sobre al porter visitant però la pilota va marxar per sobre del travesser, una autentica llàstima.

La sensació de perill la posava el CE Vilassar però els lloretencs van ser molt més efectius, primera arribada i primer gol. Falta lateral penjada al segon pal i Sergio envia la pilota al fons de la xarxa. La pilota parada tornava a fer mal un partit més al CE Vilassar. Arrel d’aquesta jugada, Pedro Quijada i Edu Reyes van fer dos canvis, un d’ells a la porteria ja que Artur no podia seguir el partit, per tant Chueca es posaria sota pals. Tot i que el CE Vilassar va seguir intentant buscar el gol de l’empat, amb el resultat de 0-1 s’arribaria al descans.

La segona part començava amb el mateix guió, els vilassarencs apretant per fer l’empat i els lloretencs ven col·locats al darrera i sortint a la contra. En una d’aquestes contres, el Lloret va estar a punt de fer el segon gol i gairebé la sentència, però el travesser en aquest cas es va aliar amb els locals. Va ser al minut 58 quan Rodri va marcar un autèntic golàs de falta directa, la pilota va entrar per la mateixa escaire. Un gol, lògicament molt celebrat per tot l'equip donat que s'ampliava la possibilitat d'emportar-se una victòria davant un rival directe com el Lloret. Al mateix temps, també un gol molt celebrat perquè va anar amb dedicatòria: cap al fisio Carlos, qui (com ja estava previst) a meitat de temporada deixa l'equip.

Amb l’empat al marcador, tots dos equips van disposar d’ocasions per avançar-se al marcador, però la falta de precisió i les bones actuacions dels dos porters van evitar que es trenqués l’empat.

Cal destacar que al minut 73, Joan Molina sortint des de la banqueta, va disputar el partit numero 500 de la seva carrera. Amb la seva entrada el CE Vilassar es va bolcar encara més a l’atac, no obstant el marcador ja no es mouria.

Amb aquest punt el CE Vilassar es situa a 3 punts de la zona de descens i segueix amb la bona ratxa de més de 2 mesos sense perdre un partit a Vallmorena. La setmana vinent el CE Vilassar es desplaça a St. Feliu de Guixols, partit força important ja que és un rival directe.