CE VILASSAR 1-1 CF LLORET

20.05.2013 15:32

UN PUNT DE JUSTÍCIA, UN PASSET CAP A LA PERMANÈNCIA

  • Un gol de Fran Fuentes al minut 92 posar el 1-1 definitiu en el marcador
  • El Lloret aprofitava una badada defensiva local per avançar-se
  • La insistència verd i blanca va acabar tenint premi amb un empat molt valuós

 

L’ambient fred de Vallmorena i un temps molt canviant, ara núvol, ara sol, ara vent… Alguns factors que units al desencert i la mala fortuna van propiciar que aquest passat diumenge el Centre Esportiu Vilassar restés a molt poc de no sumar davant el Lloret. Fran Fuentes, en temps afegit, va obrar el miracle d’aconseguir el gol que tant va merèixer l’equip durant tot l’encontre. Un gol que igualava el marcador sobre la botzina i que feia que el CEV pogués, almenys, sumar un punt en unes alçades del calendari en què tot el què sigui sumar sempre és benvingut.

 

Primera part injusta

Els de Toni F.Corominas van engegar el partit amb la novetat de no poder comptar amb dos fixes de l’equip:  ni Ruben Salvador ni Mendo (aquest sancionat) estaven sobre el terreny de joc i això ho podia acusar l’equip. Però el cert és que tant el bon paper de Galeano a l’eix de la defensa, com la recuperació de Joan Vives a la mitja punta van fer que aquestes baixes tampoc fossin gaire accentuades. El CEV iniciava l’encontre amb la ja habitual possessió de l’esfèrica i amb un rival davant el qual no tindria tants problemes com en anteriors partits a casa amb Horta, Farners o Masnou.

El Lloret es situava bé al darrera i posava molta energia i físic a la zona del mig del camp; a dalt Nuha es barallava, i amb força èxit, amb els nostres mitjos i la parella de centrals verd i blanca. Entremig de tot plegat el Vilassar anava aproximant-se de manera força clara a la porteria de Gianni: primer Joan Vives, després Hospital, més tard Edu Camps, Loren també ho provava.

Però cap d’aquestes ocasions de perill acabaria en gol perquè o bé l’esfèrica marxaria fora llepant algun dels tres pals o bé Gianni aturaria per salvar al seu equip. Un conjunt gironí que aprofitaria una badada defensiva dels nostres (pensaven que existia un clar fora de joc) per marcar, mitjançant Kutxo el primer gol del partit (0-1, min33).

Els darrers deu minuts de la primera part servirien per seguir veient a un Vilassar insistent però potser més accelerat i imprecís. Així s’arribaria al descans amb el injust 0-1 en el marcador i amb un CEV que possiblement mereixia, almenys, no estar per sota en el marcador.

 

Kutxo, Fran i la insistència

A la represa Kutxo, qui havia posat coll amunt poder puntuar als verd i blancs (autor del gol), s’encarregava  de retornar esperances als vilassarencs autoexpulsant-se: veia la segona groga al tocar (innocentment) la pilota amb les mans.  Restava tota la segona part per davant i el Vilassar la jugaria amb un efectiu més que no pas el Lloret.

Amb els blavons tancats al darrera els nostres anirien insistint i assetjant la porteria gironina amb continues arribades. Només iniciar-se aquest segon temps vam arribar a gaudir d’una “quàdruple” oportunitat de gol que va acabar per mala sort sense efectes.  Mentrestant Toni F.Corominas realitzava els dos únics canvis que aniria a fer en aquest encontre: entrava primer Cristóbal i més tard Maakay.  Amb l’entrada d’aquest segon el Vilassar guanyaria capacitat de desbordament per banda dreta i posaria en serioses dificultats a la defensa visitant. 

Fran Fuentes de lliure directe faria lluir-se a Gianni i el mateix porter en un servei de cantonada refusaria la pilota gairebé des de dins la porteria (molts jugadors van reclamar gol). Més tard un xut de Joan Vives des de l’alçada del punt de penal, que anava direcció porteria, impactava en el braç d’un defensa lloretenc : el col·legiat no xiularia res.  Aquesta insistència es va anar diluint mica en mica al veure com no hi havia manera de foradar la xarxa defensada pel Lloret... Tot i això els nostres mai van deixar d’insistir i van anar sumant a gent a l’atac: anaven pujant defenses com Galeano, Edu, Fran... Una “atac i gol” que finalment acabaria tenint premi quan ja semblava que no hi havia res a fer: Fran Fuentes recollia la pilota a l’interior de l’àrea i amb molt poc angle impactava un gran xut que sorprenia a Gianni i acabava amb l’esfèrica al fons de la xarxa (1-1, min92).

Celebració ràpida, la pilota al mig del camp i 1 minut més de temps afegit per intentar el què semblava impossible. I el cert és que per ben poc no es va aconseguir acabar de donar-li la volta al marcador: el miracle el va tocar de ben a prop Maakay, al empalar l’esfèrica en carrera i enviar-la a fora per ben poc.

No hi havia temps per més... Amb aquesta ocasió dels verd i blancs moria un encontre en què els nostres van merèixer molt més però en què, mal menor, almenys van aconseguir sumar un punt que pot ser important de cara a la lluita per la permanència en aquestes darreres jornades de lliga.

 

El proper cap de setmana el Primer Equip es desplaça al camp del Ripollet.

 

ACCEDIR A FITXA TÈCNICA DEL CE VILASSAR 1 - 1 CF LLORET

CLASSIFICACIÓ I RESTA DE LA JORNADA - 1 CATALANA GRUP 1

 

MÉS FOTOGRAFIES DEL PARTIT

 

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode