CE VILASSAR 1-1 AD GUÍXOLS

04.06.2013 12:23

UN EMPAT PER TANCAR UNA NOVA TEMPORADA HISTÒRICA

 

El CEVilassar va empatar 1-1 davant el Guíxols el passat cap de setmana en el partit que tancava la temporada 2012-2013. Recordem que aquest era el curs en què els verd i blancs debutaven a la 1a Catalana després de l'històric ascens de categoria assolit en l'anterior any. Aquest era l'últim partit de lliga i també l'últim encontre en què el cos tècnic encapçalat per Toni F.Corominas dirigia al conjunt vilassarenc. 

 

El partit en sí no tenia gaires més al·licients que els més que possibles comiats de cos tècnic i alguns jugadors davant la seva afició i el fet de intentar tancar la temporada amb una victòria a Vallmorena. Tant Guíxols com CEV no tenien res en joc, ja amb la salvació assolida tots dos afrontaven el matx amb molta relaxació i pensant ja, possiblement, més en les vacances i la planificació per a la propera temporada. És per aquest motiu i també per les altes temperatures (amb un Sol espatarrant) que tampoc es va poder gaudir d'un gran partit de futbol.

El Guíxols va situar-se molt bé en el terreny de joc i els nostres van gaudir d'un domini total i absolut de la pilota: una possessió, però, gairebé sense arribades amb perill a la porteria visitant: tant sols podem destacar una pilota al pal enviada per Mendo (amb un xut llunyà) o un gol anul·lat (per fora de joc) a Albert Hospital. 

El Guíxols també gaudiria d'alguna aproximació clara però tant la defensa, amb la novetat de Mañanes, com Artur estarien encertats per acabar allunyant el perill. 

A la represa, el partit, amb tot el desgast físic, gaudiria de més ocasions de perill i de menys previsibilitat en el joc tant d'uns com d'altres... Per part dels nostres Cristóbal tindria alguna aproximació per poder inaugurar el marcador però serien els visitants els qui s'encarregarien de fer-ho: Aitor Pajares culminava un contraatac rapidíssim amb una bona acció individual i marcava el primer gol del partit (0-1, min56). Aquest gol no desanimaria als nostres, tot el contrari: els esperonaria a donar una miqueta més. I en aquest insistir van arribar dues molt clares: una nova pilota al pal en un servei de cantonada i una gran aturada del porter visitant. El CEV avisava, i els verd i blancs volien posar l'empat quan abans: i aquest arribaria després d'una gran acció individual de Makaay, que marxant per banda posaria una centrada que acabaria sent rematada (al segon pal) per Mendo al fons de la xarxa (1-1, min 61). Tant sols havien transcorregut 5 minuts des del gol visitant i els nostres ja havien aconseguit neutralitzar-lo.

Amb l'empat en el marcador el partit va estar clarament enfocat a què qualsevol dels dos tingués aproximacions de perill: el Guíxols, en gran part, gràcies novament als contraatacs. Els nostres seguirien gaudint de la possessió fins al darrer instant del matx però, malgrat tenir algunes aproximacions (amb un Makaay esplèndid) no serien capaços de marcar el gol de la victòria.

Destacar d'aquest final de partit que en el lloc de Toni Martín va entrar al terreny de joc el jugador del filial, David Casany, qui debutava  llavors com a jugador a la Primera Catalana.

 

ACCEDIR A LA FITXA TÈCNICA DEL PARTIT

RESTA DE LA JORNADA I CLASSIFICACIÓ FINAL - GRUP 1 PRIMERA CATALANA

 

MÉS FOTOGRAFIES

(pendent d'actualitzar)

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode