CE VILASSAR 1 - 0 PB Anguera

08.12.2010 13:02

EL LÍDER GUANYA A LO "STAMFORD BRIDGE"

La sort va passar de ser enemiga a ser la millor aliada. Sí, així és. Després de dominar el partit, després d'aguantar una bona Penya Barcelonista Anguera, després de topar amb el porter rival, després de que el pal ens arribés a molestar en fins a 4 ocasions... Després de tot això va arribar el premi. I quin premi! Minut 93 i Edu Camps es quedava amb una pilota solta dins l'àrea i la convertia en el gol de la victòria. L'estadi de Vallmorena embogia amb aquell gol a l'hora que feia plorar a uns visitants que fins aquell moment, pocs errors defensius havien comés (tot plegat recordava un final de partit com el d'aquell gol d'Iniesta a camp del Chelsea).

El partit, ja ho díem, va estar clarament dominat pel Vilassar. Tot i aquest domini els nostres no van sapiguer foradar durant el temps reglamentari la porteria defensada per Nuñez. I és que els visitants van sortir al terreny de joc amb un gran plantejament i, tot i les nostres ocasions de perill (algunes tant espectaculars com un doble pal en menys de 3 segons de jugada), van sapiguer plantar cara al líder de la categoria. Fins i tot Sergio Cano es va haver d'emplear dur per treure una pilota que semblava ja gol segur. Finalment la va tocar lleugerament i l'esfèrica va acabar impactant contra el pal. En aquell mateix refús del pal, un jugador barceloní va aprofitar per marcar però el gol va ser ben anul·lat a instàncies del linier (per clar fora de joc de dos jugadors visitants).

La segona part va ser més del mateix i tot es va complicar degut a que la PB Anguera es va tancar en el seu camp i  alhora que va dificultar el nostre joc va gaudir d'algun perillós contraatac. Finalment i després de tenir algunes ocasions clares (com el cacau de Edu que des de la llunyania va impactar violentament contra el pal) el Vilassar es va dedicar a buscar amb molta més insistència el camí de la victòria. Es van dur a terme canvis clarament ofensius alhora que canvis que donarien aire a un equip molt desgastat per l'esforç del partit: entrerien Vicente (recuperat de la seva lessió), Ito, Marc Reyes (nou fixtatge que debutava en partit oficial) i Cusidó.

Doncs bé, gràcies a la insistència i a no perdre mai la cara al partit, va arribar la recompensa final. En una de les moltes pilotes penjades, Ito va pentinar davant la sortida en fals de Nuñez per a què la pilota quedès solta dins l'àrea i, miraculosament, Edu Camps aparagués en el lloc i en el moment adequat per empènyer l'esfèrica a dins la porteria i fer embogir el Municipal de Vilassar.

Al final victòria merescuda i molt treballada davant un rival que ha fet un partit molt seriós al camp del, recordem, encara líder de la categoria.

Pròxim desplaçament el proper diumenge al Camp del Poblenou 2000 (Pineda 12'00h)