CE Olímpic Malgrat 0 - 4 BENJAMÍ 'A'

18.01.2011 13:08

Sense àrbitre, però amb bon futbol

Partit on el trist protagonista va ser l'àrbitre, que no es va presentar i va deixar als dos equips en la tessitura de si jugar o ajornar el partit. Al final, després de consultar amb el comitè d'àrbitres, i atesa la distància entre Malgrat i Vilassar es va decidir jugar i que cadascuna de les parts la xiularia un entrenador de cada equip. Els nois van millorar la imatge mostrada la setmana anterior i vam poder veure un joc més vistós i combinatiu que ens va fer disposar de nombroses ocasions per anar ampliant el marcador, mentre que el rival a penes va inquietar la nostra porteria, i de nou vam aconseguir mantenir-la a 0.

El partit en si no va tenir massa història, amb un Vilassar molt superior que en el primer quart ja va encarrilar la victòria amb dos gols, un obra de Carlos i l'altre d'Alex en un contraatac. Abans d'arribar al descans, Àlex amb el tercer gol sentenciaria l’encontre i deixava una segona meitat de domini encara major per part de l'equip, on el poc encert en atac, i sobretot per part d'Aleix, va impedir anar-nos amb un resultat molt més voluminós.

En els dos últims quarts únicament Noel, en jugada personal per la banda, va aconseguir marcar, en el que seria el seu primer gol en lliga i el quart de l'equip.

El marcador ja no es mouria més i acabava un partit estrany, resolt amb autoritat i que tot i no ser brillant, ens va deixar satisfets amb el treball general dels nois