FESTIVAL DE GOLS... I NOVA DERROTA

• El Llavaneres va dominar el primer temps i va marxar al descans amb el 4-1 a favor
  • A la represa els locals es relaxarien i els nostres maquillarien un marcador boig
  • Els de Bruno Novkovic van acusar les nombroses baixes: només va poder convocar a 12 jugadors de camp i es van lesionar dos més durant el mateix partit

Complicada lectura la del partit del Primer Equip al camp d’un Llavaneres que faria mal ja des dels primers instants i que seria el dominador d’un primer temps fulminant. Els nostres reaccionarien tard, molt tard i només podrien acabar maquillant un resultat molt cridaner de 6 gols a 4.

El conjunt local s’avançava molt aviat. No havien gairebé ni fet 4 passades que aconseguien guanyar les esquenes de la defensa verd i blanca per trenar ràpidament una jugada que acabava en gol (1-0). Poc després arribava la reacció dels nostres, amb una bona centrada de Dani i un excel·lent remat de cap de Buitrago (1-1). Els primers 10 minuts de partit ens havien regalat dos gols, un aspecte que ja ens feia preveure un matx amb forces arribades a porteria contraria.

En una d’aquestes arribades, teníem la pitjor noticia del partit: Alberto marxava del seu defensor i abans d’entrar a l’àrea li feien falta i notava una forta estrebada muscular a la zona posterior de la seva cuixa. Mans al cap i senyals de dolor. El davanter vilassarenc es veia obligat a demanar el canvi i és possible que estigui bastant temps allunyat dels terrenys de joc (encara no tenim l’abast de la lesió). Un lesió a la que més tard s'hi afegiria la de Dani. Dues lesions que es sumen, doncs, a les ja nombroses baixes que està patint l'equip en aquest inici de temporada. Fet que està dificultant encara més aquest tram inicial de lliga (lesionats actuals i lesionats de llarga durada impedeixen completar convocatòries).

Una mala noticia, la lesió d'Alberto, a la que li va acompanyar una altra també dolenta. Un nou penal en contra. I ja en van 4 en 5 jornades. I novament el equip rival aprofitava la pena màxima i ens marcava des dels onze metres (2-1).

A partir de la lesió i del gol de penal: daltabaix dels verd i blancs. En dues accions seguides el Llavaneres sentenciava de manera gairebé definitiva l’encontre: marcant el 3-1 després d’una gran acció combinativa i anotant el 4-1 en una acció similar per banda dreta.

Amb aquests gols encaixats, amb el penal en contra, amb la lesió d’Alberto... I amb un marcador que feia mal. Així s’arribava al descans. Tot plegat després d’una primera part on els nostres gairebé no van inquietar la porteria local.

A la segona part, un Llavaneres relaxat pel marcador favorable de 4 gols a 1 cediria cert protagonisme de la pilota als nostres. Tot i això, la mala fortuna, la mala pota.. tornava a reaparèixer en una acció desafortunada on Quim perdia l’esfèrica i el davanter local marcava el 5-1.

Malgrat semblar un autèntic cementiri... Els nostres van saber treure l’orgull per no acabar encaixant una golejada encara més dura. I gràcies a aquestes estones de caràcter i orgull els de Bruno Novkovic van aconseguir maquillar el marcador. Primer amb un nou gol de Buitrago i seguidament amb un gol de murri de Joan Egea.

Dos gols que posaven el 5-3 en el marcador i que, a manca de 30 minuts pel final, obrien unes mínimes opcions de possible remuntada. Una hipotètica remuntada que es veuria frustrada amb un nou gol dels locals: centrada enrere, s’avancen a la nostra defensa i gol (6-3).

Amb aquest gol sí que ja es va acabar el partit. Poca cosa  a fer. Estava clar que aquell desplaçament a Llavaneres no ens acabaria donant res de positiu. En tems afegit els nostres maquillaven encara més el mal resultat: gol d’Esteve per signar un marcador dolorós de 6 gols a 4 en contra.