CE LLAVANERES 0-5 CE VILASSAR

25.01.2015 22:27

PROHIBIT FRENAR!

  • El Primer Equip aconseguia la seva millor golejada de la temporada (0-5) al camp del Llavaneres
  • El domini local inicial acabaria desapareixent a partir del gol vilassarenc
  • Christian va erigir-se en clar protagonista: amb doblet de gols i provocant un penal
  • La propera setmana ens visita el complicat Pla d'en Boet, en el què serà 2n partit de la 2a volta

 

El Primer Equip segueix fent els deures i segueix mostrant-se com a un conjunt molt fiable lluny de Vallmorena. Després d’un partit plàcid, en què els de Jaume Bonet anirien de menys a més, els nostres aconseguien aquest passat cap de setmana un nou triomf a domicili: en aquesta ocasió golejant a un Llavaneres que fins el primer gol verd i blanc va gaudir de la iniciativa en el partit. Al final, l’empenta vilassarenca acompanyada d’una expulsió d’un jugador local, acabarien proporcionant un contundent 0-5 final (el marcador més contundent en el què portem de temporada). Un triomf que, tenint en compte la resta de resultats de la jornada, deixa als nostres en 2a posició, a 4 punts del líder (un Molinos que va patir per guanyar al Canet) i 3 punts per sobre del 3er classificat (un Susannenc que queia a Sant Pol). Una golejada per 0 gols a 5 que indica que l’equip, ja a la segona volta, segueix creixent tant en termes defensius (porteria a zero) com ofensius (amb fins a 8 gols en els darrers dos partits lluny de casa). Això sí, no val frenar. Ara toca seguir a aquest ritme. Toca no frenar perquè es rep al Pla d'en Boet la propera jornada (equip més en forma) i perquè la diferència de punts entre els equips capdavanters és mínima i les ensopegades es poden acabar pagant cara a final de temporada.

 

Dos gols claus, una expulsió condicionant

El partit començava amb els locals com a protagonistes: amb un Llavaneres al què li agrada gaudir de la possessió de l’esfèrica i que va fer anar de bòlit als nostres durant el tram inicial de l’encontre. Això sí, sense gaudir gairebé de cap aproximació perillosa i perdent pilotes molt comprometedores en zona de creació. Unes recuperacions per part dels nostres que ens portarien a gaudir, gràcies a jugades ràpides, de forces ocasions de gol. Del primer temps les més clares estarien als peus de Dani, Joel (al travesser) o Christian. Un Christian que, després d’intentar-ho en dues ocasions, aconseguiria foradar la porteria local després d’una gran assistència de Dani.

Abans del descans els locals gaudirien d’una ocasió claríssima per inaugurar el seu caseller però una gran intervenció de Nico (a un gran remat de cap) evitaria que els llavanerencs marquessin el seu gol.

I mentre els locals no aprofitaven, els nostres gairebé sentenciaven. Primer provocant l’expulsió d’un jugador local (dues targetes en ben poc temps) i després amb un segon gol: gol olímpic de Christian Muñoz que posava el 0-2 just abans del descans.

 

Segona part plàcida

Del segon temps no hi va haver gaire història. Domini constant de la pilota per part dels nostres i un Llavaneres voluntariós intentant evitar la golejada. Durant el segon assalt van destacar les constants arribades a àrea contraria per part dels nostres. Els de Jaume Bonet bé podrien haver marcat moltíssims gols, al final van arribar-ne fins 3 més.

 

El tercer gol de la tarda arribava després d’una gran jugada col·lectiva que finalitzava amb una excel·lent vaselina Dani Rodríguez (0-3).

Seguidament Christian marxava del seu marcador i rebia una clara falta a l’interior de l’àrea. El penal el transformava Àlex Lara (0-4). Minuts abans d’acabar el matx qui s’unia a la festa golejadora era Joan Egea, qui en un lliure directe enviava l’esfèrica al fons de la xarxa per tancar la golejada (0-5).

 

Proper partit: un atractiu CEV-Pla d’en Boet

Tal i com està la lliga el partit del proper cap de setmana (Vallmorena, 12’15h) és de ben segur un dels més atractius que es poden veure actualment en aquest grup 5é de 4ta catalana. Els de Jaume Bonet reben la visita de l’equip més en forma de les darreres jornades: un Pla d’en Boet que ha escalat fins a la zona capdavantera i que està mostrant-se intractable en els últims partit de lliga disputats.  El resultat al partit d’anada va ser de 1-3 favorable als nostres

 

FITXA TÈCNICA DEL PARTIT

CLASSIFICACIÓ I RESTA DE RESULTATS

 

MÉS FOTOGRAFIES

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Haz tu página web gratisWebnode