• El Primer Equip va deixar-se remuntar un partit que tenia força encarat.
  • Roger inaugurava el marcador al min16 (0-1) i el Farners es quedava amb 10 al min35
  • A la 2apart: gol matiner del Farners (1-1), penal en contra (2-1) i expulsió de Marc Reyes
  • Destaquem un nou debut: Bernat Gispert (Juvenil ‘B’ de primer any)

Ho vàrem tenir novament a tocar. Ens vàrem tornar a posar per davant en el marcador. El rival es va quedar amb 10 al minut 35. I a la primera part no s’havia patit en excés. Però novament es va tornar a fallar, i una segona part ben diferent a la primera ens va acabar condemnant a una nova derrota.

Viatge a Farners sota mínims

Els de Toni F. Coromines s’enfrontaven aquest dissabte a un rival situat a mitja taula, no seria un partit fàcil, no només pel rival sinó per les moltes baixes que tenien els vilassarencs. No podia jugar el capità Fran Fuentes per acumulació de targetes i tampoc ho podien fer els lesionats De Frías, Robert, Mañanes, Albert Hospital i Vicente (sumats a les 4 baixes que hem tingut durant aquest inici de temporada: ens deixaven aquest cap de setmana amb una plantilla mol curta). Així doncs, entraven dins la convocatòria jugadors no tant habituals: dos juvenils (Javi Estévez i Bernat Gispert) i un jugador del filial (Joan Egea). I malgrat viatjar amb pocs efectius, la pel·lícula de Farners durant els seus primers 45 minuts tindria un guió impecable pels nostres.

Tot de cara a la primera part

Els primers instants del matx van ser de tanteig, ni uns ni altres acabaven de fer-se amb el domini de l’esfèrica. A partir d’aquest tram inicial van ser els locals els que començarien a tenir una certa possessió, arribant a camp contrari i, fins i tot, forçant còrners i faltes laterals perilloses. Però va ser al minut 16 quan Sergio Cano blocaria un servei de cantonada local per servir ràpidament en llarg: una passada que acabaria convertint-se en una gran assistència cap a Roger, qui s’acabaria plantant davant el porter i no desaprofitaria la oportunitat per inaugurar el marcador (0-1).

Després del gol visitant, el CE Farners gaudiria del domini de la pilota encara que les ocasions perilloses eren per part del CE Vilassar a la contra. Va ser en un d’aquests contraatacs quan les coses encara es posarien més de cara, ja que al minut 32 de joc després de una fortíssima entrada, el jugador del Farners Criado era expulsat amb vermella directe; per tant, deixava al seu equip en inferioritat numèrica tota la segona meitat i part de la primera. Amb el resultat de 0-1 s’arribaria al descans a Santa Coloma de Farners.

La segona part tindria un guió totalment diferent al de la primera, ja que tan sols jugats 3 minuts de la represa, després d’una bona jugada col·lectiva, Riki empatava pels locals. Encara restava gairebé tota la segona part i l’empat deixava glaçats als vilassarencs. La bona notícia d’aquesta segona meitat sens dubte va arribar al minut 57, quan Bernat Gispert, jugador del Juvenil “B” debutava en partit oficial amb el 1er Equip.

Però tan sols 4 minuts després d’aquest debut arribava el gol que posaria per davant als locals. Aquest va arribar des dels 11 metres després d’unes mans de Marc Reyes. Josep Riart enganyava a Sergio i per tant posava el 2-1 al marcador. El CE Vilassar es deixava remuntar en superioritat numèrica un partit que tenia força dominat. Però les coses encara van anar a pitjor ja que al minut 64, Marc Reyes seria expulsat per doble targeta groga, novament els dos equips jugaven amb igualtat numèrica.

A partir d’aquest moment van haver-hi ocasions pels dos equips, per part del CE Vilassar les ocasions més clares van estar als peus de Cristian Martín, el qual no va estar encertat de cara a porteria. El que sí va estar encertat va ser Sergio Cano, qui va fer dues aturades de gran mèrit per impedir que el Farners augmentés més la distància en el marcador.

Així doncs, dolorosa remuntada la que va patir el CE Vilassar després d’una molt bona primera meitat . Els de Toni F. Coromines segueixen sense conèixer la victòria aquesta temporada; i de fet ja som l’únic equip d’aquesta categoria que no sap el què és guanyar “els tres punts”: ja que el Ripollet, que tampoc havia guanyat fins ara, aquest cap de setmana va aconseguir un treballat triomf davant el Granollers.

La setmana vinent rebem al Cerdanyola del Vallès, equip situat a la part alta de la classificació.

(CEV-Cerdanyola > Diumenge 25, a les 12'00h, Mpal Vallmorena)

Fitxa tècnica del CE FARNERS 2-1 CE VILASSAR

Jornada 11 / Classificació de Primera Catalana (Grup 1)