SORTIM VIUS DE LA SELVA...

• El CEVilassar treu un punt en un partit igualat i en què possiblement les millors ocasions (poques) serien les dels locals
  • Els de Pedro Quijada van gaudir també d'algunes aproximacions però totes elles sense encert
  • Tots dos conjunts acomiaden el 2013 empatats a punts i fora del descens

David López - Primera part amb molt poques ocasions al municipal de Santa Coloma de Farners, el locals disposaven de cert domini de la pilota i tot i que les arribades locals a la porteria de Chueca eren més constants, era el CE Vilassar en les contres qui ocasionava més perill. Una de les ocasions més clara d’aquesta primera part la va tindre el davanter vilassarenc Xavi Torrent, aquest no aconsegueix arribar a una centrada de Rodri al punt de penal , una autèntica llàstima.

Però no només el CE Vilassar va poder avançar-se al marcador aquesta primera part, el locals no van saber aprofitar un mà a mà amb Chueca i la pilota va sortir per sobre del travesser. Primera part molt insípida que acabava amb el 0-0 després de 45 minuts.

El guió de la segona part no va canviar gaire, poques arribades per tots dos equips però perilloses als dos costats. Per una banda pel CE Vilassar van ser Loren i Xavi qui inquietaven a Carles (porter local) amb xuts ben dirigits però que no acabaven de ser del tot precisos.

Per altra banda Chueca i un altre cop el travesser evitaven que els locals inauguressin el marcador. Al tram final del partit va ser el CE Vilassar qui va acostar-se més a la porteria de Carles, però un cop per imprecisions i altre per encert del porter local, el marcador no es va moure.

El CE Vilassar marxa de vacances de Nadal fora de les posicions de descens, gran treball el que estan fent els jugadors dirigits per Pedro Quijada i Edu Reyes. Cal apuntar, també, que per aquest darrer partit a la Selva, el conjunt verd i blanc es desplaçava amb fins a 7 baixes: entre lesionats i sancionats. Així doncs, a esperar el retorn de vacances per recuperar alguns jugadors i poder comptar amb més efectius en la visita que ens farà el Júpiter el proper 12 de gener.