CE CABRILS 'B' 0-2 CE VILASSAR 'B'

06.05.2014 13:56

EL FILIAL CONFIRMA EL SEU BON ESTAT DE FORMA 

GUANYANT EL DERBI A CABRILS!

  • El Vilassar ‘B’ es va imposar per 0 gols a 2 al camp del Cabrils
  • Després de guanyar a la Mataronesa (2ns classificats) el filial segueix signant una bona 2a volta
  • Esteve Forgas i Aitor Fernández en parlaven al ‘FORA DE JOC’

 

Aquest passat diumenge el Filial superava clarament al Cabrils ‘B’ per 0 gols a 2. Una victòria que malgrat ser merescuda va costar bastant que s’acabés donant, ja que el gol que inaugurava el marcador no va arribar fins ben entrada la segona part. El gol d’Uri Martí arribava tard però arribava com a premi al partit seriós que estaven realitzant els de Jaume Bonet, els quals van veure com la porteria de Quim Ortega gairebé no era assetjada pels locals (i en aquelles arribades que van tenir els cabrilencs hem d'apuntar que tant el nostre porter com els nostres defenses van estar molt encertats allunyant el perill).

A la primera part la bona pressió sobre la sortida de pilota, així com algunes bones combinacions, propiciarien gaudir de forces ocasions de perill però cap d’elles va ser aprofitada. Les més clares de totes, possiblement: un remat de cap de Joan Egea, un xut d'Eric Borland i un xutàs de Lluís Rodon que acabaria topant amb el travesser de la porteria local.

 Al segon temps, però, com ja avançàvem, arribaria el premi amb els dos gols que li donarien la victòria al Filial verd i blanc: primer el d’Uri Martí i després el de Christian Muñoz. 

 

Aquesta victòria confirma el bon estat de forma d'un filial que en aquesta 2a volta acumula 7 victòries i 4 derrotes i que pot seguir escalant alguna posició d'aquí a final de temporada. Cal apuntar que aquestes derrotes han estat totes per la mínima i totes elles davant rivals que estan situats a la zona alta de taula: Susannenc (1-0), Canet de Mar (3-2), Santvicentí (2-3) i el líder Llavaneres (2-1). El bon paper dels de Jaume Bonet es va veure reflectit, per exemple, en l'anterior setmana: en la qual van derrotar al segon classificat (Mataronesa) per un clar 4 a 2.

Sobre aquest partit i sobre la temporada en sí en parlaven dos jugadors al programa radiofònic ‘FORA DE JOC’ de Ràdio Vilassar de Dalt. Esteve Forgas i Aitor Fernández aprofitaven l’antena per deixar ben clar que estaven “molt contents” per la victòria en el derbi i que l’equip està competint a un gran nivell.

 

Esteve Forgas: "Vam ser superiors"

“Avui és d’un d’aquells dies en què et fa il·lusió que et truqui el David, perquè és d’aquells dies en què t’aixeques content després del bon partit que vam fer davant del Cabrils. I és que en tot moment vam ser superiors, vam posar molta més intensitat que el Cabrils, moltes més ocasions i crec que un millor joc que ells. La veritat és que vam fer un  molt bon partit tot l’equip. ”

“Hem fet una molt bona segona volta, on només hem perdut 4 partits i aquests s’han perdut per la mínima i competint-se tots ells a un bon nivell (Susannenc, Canet, Santvicentí, Llavaneres). La veritat és que hem plantat cara a tots els equips i sense anar més lluny vam passar per sobre del Mataronesa fa una setmana (2n classificat) i, per tant, estem en una bona línia.

 

Aitor Fernández: "De competir així a principi de temporada ara estaríem lluitant per altres coses"

Aitor: “Guanyar un derbi és molt important. Sempre té una emoció extra perquè jugues contra els teus amics, contra els rivals del poble del costat. Nosaltres veníem de tenir resultats positius (malgrat perdre per la mínima davant el líder). Amb el canvi d’entrenador està clar que l’equip ha agafat un punt més de confiança que ens ha fet millorar en el joc i en els resultats. Tinc claríssim que si les coses haguessin anat així des del principi ara estaríem lluitant per una altra cosa”

FOTOGRAFIES DEL PARTIT

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode