CE CABRILS 1 - 2 CEVILASSAR 'B'

29.03.2011 11:59

El filial venç al Cabrils exhibint un gran nivell de joc

El Vilassar B va jugar un dels seus millors partits de la temporada. I això va ser en molts aspectes, però sobretot en els de posicionament, actitud i bon joc. Si aquests aspectes hi haguéssim sumat el de l’efectivitat golejadora i la defensa a pilota aturada, estaríem parlant d’un resultat ben diferent al del definitiu 1 -2. I és que tot i visitar a un Cabrils que habita en la zona baixa de la taula, els nostres sabien que no seria un partit fàcil perquè els cabrilencs tenen un bon equip i al partit d’anada ja van aconseguir un valuós empat a 2 a casa nostra.

Amb tot, l’esdevenir del partit es va veure marcat per dos tipus d’errors: els errors en la definició i l’error en la defensa a pilota aturada. I és, sota un domini total de la pilota i la intensitat del matx, el nostre filial va veure com no podia donar un cop sobre el marcador perquè cap de les accions de perill de que gaudia les sabia materialitzar en forma de gol. En canvi, el Cabrils només va gaudir d’una ocasió a la primera part i la va transformar: va ser en una jugada a pilota aturada, en què la defensa verd i blanca no va saber refusar i va deixar la pilota franca perquè un jugador local marquès, sense oposició i dins l’àrea petita, el primer gol de la tarda (1-0).

A la segona part la mentalitat era la de seguir jugant igual, però amb la necessitat de no cometre més errades en defensa i mossegar més en els darrers metres. Així va ser com es va aconseguir donar la volta al marcador: va ser gràcies a un xut llunyà de David Casany, que tornava a casa, i un gol de murri d’Alberto Villa. Amb aquests dos gols el Vilassar posava el definitiu 1 – 2 en l’electrònic i gràcies al seu alt percentatge de possessió faria que el partit acabés morint i decantant-se de la seva part; sense que res pogués fer un Cabrils que, tant sols comptaria amb algun contraatac per posar en dubte la victòria visitant.

Volver

Contacto

Cevilassardedalt
C/ Salvador Albert i Riera s/n
Vilassar de Dalt, 08339

Telf. 93 750 70 31

 


Instagram

 

 

https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="movie" value="https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.ivoox.com/playeriVoox_em_6895_11360_1.html" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="206" height="182"> 

© 2017 Tots els drets reservats

Crea una página web gratisWebnode