CE CABRERA 3 - 1 CE VILASSAR 'B'

02.12.2010 10:36

Derrota a camp del líder 

L'equip vilassarenc va realitzar un inici de partit excepcional, millorant increïblement un dels seus grans dèficits, amb un gran ordre tàctic i una gran motivació. Tot i això, arran de la única errada puntual que es va cometre, una pèrdua de pilota en una passada horitzontal a línia defensiva, va arribar el 1 a 0. Un davanter rival va interceptar la passada i, com la setmana anterior, va connectar un xut espectacular desde 25 metres que va entrar per l'escaire. Els visitants no es van arronsar, van seguir la seva línia de joc i van aconseguir l'empat amb un xut d'Arnau des de la frontal de l'àrea. S'arribava al descans amb la sensació que el Vilassar B estava jugant per sobre del nivell del líder i al seu propi camp, demostrant una gran solidesa i generant moltes més ocasions de gol.

A la segona part es van igualar les forces i el joc va resultar menys vistós i encara més agressiu. Els locals van fer valer la seva experiència i veterania per endur-se els tres punts amb dues jugades idèntiques: passada a l'esquena de la defensa rival (el segon d'ell en més que possible fora de joc) i finalització ràpida.

El 3 a 1 final creiem que no reflexa en absolut el nivell demostrat per ambdós equips però que demostra perquè el guanyador és el líder de la competició. Tot i això, el nostre filial ha demostrat que té potencial suficient per a guanyar a qualsevol equip de la categoria.

A tot això, només cal felicitar a tot l'equip pel partit jugat en totes les dimensions del futbol.