CE VILASSAR 'B' 12 - 1 CF Teià

10.11.2010 10:00

Si comencem marcant en fem una dotzena!

Segona victòria consecutiva del filial, que sembla haver trobat el camí de joc i treball que cercava des del començament de la temporada. A més, en aquest partit, per primera vegada, l’equip ha pogut jugat amb un marcador favorable en tot moment i d’una manera molt més relaxada.

La clau del partit ha sigut la sortida al camp del Vilassar B: màxima concentració i intensitat, precisament els paràmetres que més mancaven als minuts inicials de tots els partits anteriors. D’aquesta manera, el marcador s’inaugurava al minut dos de partit i al minut 20 el marcador era ja de 3 a 0. Tot i el clar avantatge, la mentalitat de l’equip va ser molt positiva i ambiciosa. Al descans es va arribar amb 5 a 0 i als 36 segons de la segona meitat ja es va aconseguir el sisè. Poc després, en una acció a pilota parada, el Teià va aconseguir el seu únic gol en una clara errada de concentració local, que va espatllar una mica el marcador. El partit va acabar amb 12 gols per l’equip local que podien haver estat molts més si s’haguessin aprofitat més ocasions clares de gol.

El resum final d’aquest partit amb poca història és que s’ha de felicitar els jugadors locals per la seva actitud i intensitat però s’ha de tenir en compte que la golejada es va produir contra un rival amb baixes i que després del tercer gol va deixar de competir el matx i no va oposar cap tipus d’oposició.

Gols: Marc (2), Carles, Hueltes, Joey, Christian (2), Villa (2), Joel (2), Oriol.