CD Sant Gabriel 5 - 1 JUVENIL 'A'

10.11.2010 09:53

Estrepitosa derrota del Juvenil 'A' a Sant Gabriel, al rebre fins a 5 gols i només marcar-ne 1


La primera part del partit va estar totalment que, tot i no fer un gran joc, va guanyar als nostres en intensitat i lluita. Els jugadors entrenats per Sergio González no van crear cap ocasió de perill en la totalitat de la primera meitat. Mentre que el Sant Gabriel tampoc n’ha gaudit, sí que ha gaudit del factor sort en un xut llunyà que ha rebotat en un defensa i que ha fet impossible pel porter reaccionar davant d’aquest contratemps (0-1). Amb 0-1 i amb un Vilassar desconegut, s’arribava al descans.

El Vilassar seguia sense ser el què ens tè acostumats. I no podia començar pitjor el segon temps: u conta u davant Joaquin i bona definició del davanter local (2-0). Tot i aquest nou contratemps, els nostres van intentar que el partit no morís i mitjançant Cuende es va aconseguir retallar distàncies (2-1). I quan precisament millor estava el Vilassar, es va passar del possible empat a dos al 3-1 local. Un gol que va venir després d’un penal que va suposar, a més a més del gol, la expulsió del nostre porter.

Així doncs la remuntada era gairebé una utopia, doncs davant es tenia a tot un Sant Gabriel i els nostres jugaven amb un menys. A les darreries del partit, dues noves badades a nivell defensiu van suposar l’abultada victòria per 5 gols a 1 d’un Sant Gabriel que, tot i la sort i el pèssim arbitratge, va ser superior als verd i blancs.

Apuntarem que la setmana passada els nostres van guanyar per 5 gols a 2 a la Juventus i aquesta setmana ja jugaven com a líders. Veurem com queda la classificació però està clar que pocs més errors es poden cometre.